V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom - rekonštrukcia kúpelní

Predaj, dodávka: - tepelné čerpadlá - kompletné kotolne - klimatizácia - solárne systémy.

Firma sa zaoberá montážou fotovoltaických elektrární. Inštaláciu vykonávame do 60 dní. Zaistíme vybavenie dotácií. Poskytujeme kompletný záručný aj pozáručný servis. Inštalácia solárnych systémov na mieru.

Architektúra, projekčná činnosť. Realizácia-interiéry. Montáž: - sadrokartón - plávajúce podlahy. Rekonštrukcia: - byty - rodinné domy - bytové jadrá - kúpeľne. Výstavba: - podkrovie.

Realizácia drevostavieb z masívnych drevených panelov a poskytovanie poradenstva. Predaj veľkoformátových masívnych panelov. Sídlo firmy: - Čeladná 229.

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod murárstvo

Stavebná firma, výstavba: - zatepľovanie fúkanou izoláciou CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové priestory - rekonštrukcia interiéru. Výroba: - recyklovaný stavebný materiál Flexibuild.

Naša stavebná firma Nowicki David vykonáva kompletné stavebné práce a realizáciu zákaziek, ako je stavba rodinných domov, rekonštrukcie a opravy stavieb, opravy a zatepľovanie fasád. Zameriavame sa aj na maliarstvo a nátery fasád domov a dverí v okolí Opavy i Ostravy. Hlavnou činnosťou firmy je výstavba rodinných domov, murárske práce, ...

Spoločnosť BIOMAROS s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zaoberá predovšetkým ťažbou dreva a ponúka aj ďalšie služby v lesníctve. Ďalšou našou činnosťou je aj predaj gastronomického zariadenia a komplexné stavebné rekonštrukcie. Ponuka našej firmy je rozsiahla, ale v každom odbore našej činnosti sa vždy snažíme vyhovieť ...

Stavebná činnosť, rekonštrukcie inžinierskych sietí, výkopové, demolačné a zemné práce, úpravy terénu, realizácia zámkových dlažieb. Stavby pre energetiku, líniové stavby (vodovody, kanalizácie, komunikácie a ďalšie). Certifikácia podľa normy ISO9001.

Firma STRUKTMONT, s.r.o. ponúka všetky stavebné práce podľa požiadaviek zákazníka. Stavebné práce: - betonárske práce - výroba viazania armatúr - prestavby objektov - zatepľovanie fasád - rekonštrukcia bytov, rodinných domov - sadrokartonárske práce - výroba a montáž oceľových konštrukcií - maliarske práce - výroba oceľových ...

Firma David Kačeriak ponúka komplexné stavebné práce v okrese Bruntál. V rámci našej činnosti sa zaoberáme napr. realizáciou stavieb, prestavbami a rekonštrukciami. Môžete sa na nás obrátiť s požiadavkou na murárske práce, pokládku obkladov a dlažieb a ďalšie. Sídlime v Bruntále na ulici Jesenická 790/22.