V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Ponúkame stavebnicový systém výstavby rodinného domu. stavebnicový systém rodinného domu s krátkou dobou výstavby, priaznivou cenou a vysokou úžitkovou hodnotou.

Vykonávame služby v oblasti suchého stavebníctva.

Záhradný design. Projektovanie, realizácia. Predaj a montáž drevených záhradných altánkov. Zaistenie a sprostredkovanie - automatické závlahové systémy, drevené stavby na mieru a kamenárske práce.

Naša stavebná firma ponúka stavebné práce, výstavba rodinných domov, ošetrovanie fasád proti sprejerom na báze nanotechnológie, rekonštrukcia bytov a bytových jadier i podkrovné vstavby, vrátane zatepľovania domov a opravy fasád, montáž euro okien, dverí, terénne a drenážne práce, obklady, dlažby, chodníky.

Stavebná firma Brno. Rekonštrukcia, novostavby, sanácia vlhkého muriva: -pôdne vstavby -rodinné domy -hrubé stavby -podrezanie muriva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontajnerová. Zemné práce UNC 750. Realitná činnosť.

Stavebné práce, stavebná činnosť. Výstavba rodinných, bytových a administratívnych domov. Novostavby na kľúč. Rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov. Rekonštrukcia a opravy fasád: -zatepľovanie fasád vr. izolácií a náterov. Strechy sedlové aj ploché: -realizácia -rekonštrukcia a sanácia poškodených. Pôdne vstavby: -vrátane ...

Revitalizácia panelových domov, zateplenie rodinných domov a všetky stavebné práce s tým súvisiace.

Poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva a dodávok technologických celkov na čistenie odpadových vôd. Zemné práce, stavebná činnosť. Slnečná elektráreň.

Stavebná činnosť. Projekcia, inžinierska činnosť, stavby na kľúč, rekonštrukcia, adaptácia: -rodinné domy -pôdne vstavby, nadstavby -sadrokartónové konštrukcie -kúpeľne, bytové jadro -obklady, dlažba -zatepľovacie fasády -zakladanie stavieb -statické posudky -tesárske, pokrývačské práce -oplotenie objektov. Maloobchod, ...

Zaoberáme sa lesníctvom, poľnohospodárstvom a stavebnou činnosťou.

Realitná kancelária: predaj, výkup bytov a nehnuteľností. Stavebná činnosť: komplexná stavebná činnosť výstavba RD a bytov na kľúč vrátane zaistenia pozemkov rekonštrukcia bytov a bytových jadier spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavieb inžinierska a poradenská činnosť v stavebníctve.

Záhradné chatky a domčeky zrubovitého vzhľadu z frézovanej polguľatiny.

Činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia stavieb - rekonštrukcia bytových jadier - rodinné domy na kľúč - zateplenie budov - pôdne vstavby a nadstavby - bytove jadrá - vyrezávanie nosných panelov.

Pristavenie a prenájom - kontajnery. Nákladná autodoprava, odvoz a dovoz - suť - zeminy - komunálne odpady - stavebný materiál - sypké materiály - piesok - štrk. Výstavba a rekonštrukcia - inžinierske siete. Zemné práce Výstavba a rekonštrukcia - komunikácia Revitalizácia - bytové domy Murárske práce Výstavba a rekonštrukcia - ...

Kúpeľňové štúdio. Práca, rekonštrukcia, renovácia: -kúpeľňa -murárske práce -stavby na kľúč -sadrokartonárske práce -vodo-inštalatérske -kúrenie-plyn, vrátane revízie -obkladačské práce -maliarske, natieračské práce -zemné práce-mechanizácia -tesárske a pokrývačské -elektro-vrátane revízie -dodanie a montáže okien, plast drevo ...

Firma H-Building vykonáva kompletnú stavebnú činnosť. Ponúkame zaistenie Vašej stavby od samého začiatku, od projektovej dokumentácie, prevedenia samotnej stavby až po úplné dokončenie a uvedenie do užívania. Či už sa jedná o drobnú stavebnú úpravu alebo veľkú komerčnú výstavbu.

Komplexné služby vlastnými pracovníkmi v oblasti dodávateľstva aj engineering priemyselných, inžinierskych a občianskych stavieb. Technológia: -kotolní a výmenníkových staníc vrátane MaR (meranie a regulácia) -zásobovanie teplom, rozvodov vzduchu a plynu -predizolovaného bezkanálového potrubného vedenia -pre meranie prietokov ...

Zaoberáme sa meraním a reguláciou, automatizáciou a riadením technologických procesov v rôznych odvetviach priemyslu. Realizácia: -čistiarne odpadových vôd komunálnych -čistiarne odpadových vôd priemyselných -úpravne vôd -čerpacia stanica odpadových vôd -vodné hospodárstvo pre priemysel -vodojemy, tlakové stanice pitnej vody -dispečerské ...

Developerské projekty, developer: - výstavba rodinné domy, bytové domy aj na kľúč.

Stavba, predaj a prenájom rôznych veľkostí mobilných montovaných hál, majú využitie ako skladové haly, jazdecké haly, športové haly či výrobné haly.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, sťahovanie Pravidelné trasy Česká republika - Nemecko - Holandsko Finančné služby Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov Stavebná činnosť - výstavba na kľúč, rekonštrukcia.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.