V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Držiteľ certifikátu ČSN EN ISO 9001: 2001. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, rozvoz, rekonštrukcie, návrhy kúpeľní na počítači (3D): -keramická dlažba a obklady značiek: Keros, Cinca, Ceramica Alcora, Inalca, Teka, Park, Pavigres, Valadares, Hidro, Eder glass, Profilpas, Cinsec -vybavení kúpeľní a WC -vany aj masážne (vírivé), vaničky ...

Montáže, inštalácie: - betónové lodžie a balkóny - zábradlia - zastretie, striešky. výplň: - sklo, sklenená - ťahokov - betónová - celokovové zábradlie - celozasklená, zasklenie.

Obkladačské práce (kuchyne, kúpeľne, toalety, schodiská, vonkajšie priestory a ďalšie). Dlažobné práce (zámkové dlažby, na koso, na strih, na väzbu) vrátane úpravy povrchu. Kúpeľne na kľúč.

Rekonštrukcia a výstavbu nových rodinných domov na kľúč zaisťuje firma Malé domy s.r.o. z Brna. Realizuje kreslenie dokumentácie, vybavenie povolení na stavbu, poradenstvo, a tiež asistenciu vrátane poradenstva.

Drevostavby Avanta Systeme: -montovaný systém drevostavieb -nízkoenergetické stavby, domy. služby: -výber pozemkov -projektovanie -financování -Individuálne výstavba. realizácia: -rodinné domy -bytové domy -ADMINISTRATÍVNE budovy a haly.

- developerská činnosť - architektonickej štúdie služby: - projekt, prestavba, návrh, rekonštrukcie, realizácie stavby - výstavba - predaj nehnuteľnosti, domu, rodinného domu, bytu - prenájom, nájom bytu, domu - poradenstvo, servis fotovoltaickej elektrárne

Domo stavby Brno s.r.o. sa zameriava na rekonštrukciu bytov a domov vrátane zariadení, tieniacu techniku, obklady, kúpeľne, kuchynské linky, tapetovanie a výmaľbu, podlahárske práce a mnoho ďalšieho.

Firma so špecializáciou na realizáciu fotovoltaických elektrární na kľúč, tepelných čerpadiel, elektro dobíjacích staníc. pomoc so získaním dotácií.

Spoločnosť NOLMO s.r.o. sa zaoberá stavebnou činnosťou. Ponúkame výstavbu a rekonštrukciu rodinných domov, fasád, striech, zámkovej dlažby a mnoho ďalšieho. Práca: - stavba rodinných domov - rekonštrukcia domov a bytov - murárske práce - pokrývačské a klampiarske práce - dlaždičské práce - obkladačské práce. Sme spoľahlivá ...

Murárstvo. Práca: - všetky murárske - zemné práce - výkopové práce, výkopy - demolačné práce, demolácie.