V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Zaistenie stavby od projektu, stavebného povolenia, vlastnej stavby až po kolaudáciu.

Stavebné práce, regenerácia bytových domov, zateplenie. Stavebná firma.

Stavebná činnosť - výmena okien, dverí, vstupov do domov - okná a dvere - plastové, drevené, hliníkové - zateplenie fasád - SDK konštrukcia - rekonštrukcia bytových jadier. Komplexná správa nehnuteľností. Realitná činnosť.

Drevostavby, suchá výstavba. Protipožiarne systémy. Sadrokartóny.

Stavanie firma. Dodávky na kľúč Hrubé stavby Rekonštrukcia Komunikácia Ostatné služby.

Kúpeľňové a podlahové štúdio Stavebná firma

Projekčná kancelária s profesiou architekt, stavební inžinieri, technici, kresliči: - spracovanie projektov - vybavenie stanovísk dotknutých orgánov, územného rozhodnutia, stavebného povolenia - príprava stavby - zabezpečenie dozoru na stavbe a kolaudačného riadenia.

Stavebná firma. Návrh a realizácia stavieb.

Nové inštalácie, dodávky na kľúč, opravy, rekonštrukcie: -kúrenie ústredné a etážové, podlahové GABOTHERM -zváračské práce -ohrev teplej úžitkovej vody (TÚV), ohrievače zásobníkové aj prietokové, elektrické aj plynové (boilery) -vnútorné rozvody vody vrátane zariaďovacích predmetov, saniter LAUFEN, JIKA a iné (vaňa, umývadlo, WC, sprchovací ...

Pozemné, priemyselné, občianske a bytové stavby Realizácia pozemných a priemyselných stavieb.

Developer v oblasti obnoviteľných zdrojov energie: -plánovanie, realizácia a prevádzka veterné parky (veterné elektrárne). Služby: -projekt -vyjadrovačky k projektovej dokumentácii -výkup alebo nájom pozemkov -zmluvy s odberateľom a majiteľom rozvodnej siete.

Rekonštrukcia, opravy rodinných domov a bytov.

Rekonštrukcia: -byty, kúpeľne, podkrovné vstavby a všetka stavebná činnosť -elektroinštalácia -kovovýroba.

Výstavba, rekonštrukcia a opravy ciest, diaľnic, mostov, podchodov.

Stavebné práce. Zemné práce. Demolačné práce (demolácie). Vodohospodárske práce. Nakladanie s odpadmi. Stavebné stroje - bazár. Veľkoobchod, predaj: -motorová nafta.

Stavebná firma: -výstavba rodinných domov na kľúč -fasádnické práce vrátane zateplenia -revitalizácia panelových domov -rekonštrukcia objektov -rekonštrukcia pamiatok -riešenie pôdnych vstav a nadstavieb -sanácia a hydroizolácia stavieb -odborná montáž obkladov a dlažieb -suchá výstavba (sadrokartóny) -vodo-, topo-, plyno-, ...

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, obchod, predaj, montáž: -montovaný domček z drevených dielov pre záhrady, ako altánok, dielňa pri dome, do školských záhrad...., vonkajší rozmer 5x3 a 5x4 m. Variabilný systém chatiek, chatka s modulom 5m, dĺžka ľubovoľná. Krytina napr. onduline a ľubovoľná. Chatky sú bez podlahy, je možné postaviť na vopred ...

Tesárske práce Zatepľovanie - rodinné domy Všetka stavebná činnosť - rekonštrukcia rodinných domov - podkrovné vstavby Klampiarske práce Pokrývačské práce.

Stavebná firma: základy a zakladanie stavieb hrubé stavby prístavby, nadstavby a vstavby rekonštrukcia bytových jadier podkrovné vstavby izolácia fasády a nátery.

Vykonávame stavebné práce, rekonštrukcie, obklady a pokládku dlažieb.

Údržba kanalizačných sietí: -priemyselné objekty -zvislé aj ležaté domové odpady -domové prípojky -mestské stoky. Údržba vodohospodárskych zariadení: -jímky, septiky a žumpy -tukové lapoly -odlučovače ropných látok (ORL) -dažďovej a cestnej vpuste. Čistenie potrubia a kanalizácií: -odpady, prípojky, kanalizácia (čistenie ...

Dodávka, montáž: -drevené, murované, montované rodinné domy vrátane projekcie.

Stavebná činnosť. Vegetačné úpravy. Nákup a predaj nehnuteľností.