V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Architektonický projektový ateliér a stavebná firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepcia, urbanizmus -štúdie, návrhy exteriérov, interiérov -projekty (projekcie) pre Územné rozhodnutie, Stavebné povolenie -vykonávacie projekty -vypracovanie rozpočtov stavieb -návrh interiérov vrátane zákazkového nábytku. Inžinierska činnosť: ...

Predaj pozemkov vrátane inžinierskych sietí. Výstavba samostatných aj radových rodinných domov.

Stavebná firma. Práca: - stavebné práce - murárske - sadrokartonárske, sadrokartónové priečky, sadrokartóny - obkladačské, obklady steny, pokládka dlažby. Výstavba, realizácia: - novostavby. Rekonštrukcia: - rodinné domy - byty, bytové jadrá.

Čistiarne odpadových vôd Stavebná činnosť, poradenstvo, pojekcia, údržba, kontrola, oprava, servis, dodávka, stavba, prestavba, modernizácia: -Čístierne odpaných vôd OMS pre stredné, malé obce -diagonálne prevzdušňovanie OMS -plošné prevzdušňovače OMS -čistiace centrum OMS-KLÄRCENTER -kyvadlové prevzdušňovanie OMS -zariadenia na ...

Stavebná činnosť, obchodná činnosť: Projekcia, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inžinierske siete -stavby na kľúč -opláštenie budov, zatepľovanie -hliníkové konštrukcie -vykurovanie a klimatizácia -protihlukové steny.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj, montáž: -dvere, okná, nábytok, schodisko -nábytok na zákazku -interiérové aj vonkajšie obklady stien, stropov, podláh -stavby priečok a podkrovia -predaj materiálu -ploty, pergoly -záhradné domčeky, altány -kuchynské linky -vstavané skrine.

Stavby a rekonštrukcia: -mosty všetkých typov, tj oceľové, spriahnuté, železobetónové, predopnuté a monolitické.

Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier. -stavby kúpeľní vrátane návrhu, realizácie, rekonštrukcie, inštalatérskych a kúrenárskych prác, izolácií, zavlažovania a pripájania práčok a umývačiek.

Výstavba bytových aj nebytových objektov na kľúč. Murárske, obkladačské, inštalatérske, maliarske, natieračské a stolárske práce.

Ponúkame prácu traktorbagrom NH 110. Vykonávame búracie, demolačné a stavebné práce.

Prístrešky. -balkónové, lodžiové a terasové závetrie a zastrešenie -vchodové závetrie a markízy -bazénové kryty odsuvné aj pevné, popr. kombinované -prístrešky, zastávky, čakárne, prístrešky bicyklov a kočíkov -chodníkové zastrešenia -boxy na nákupné vozíky, ako vonkajších plôch, tak aj krytých a garážových priestorov -stojany na bicykle, ...

Správa budov a revízia, elektroinštalácia, vodoinštalácia, plynoinštalácia, kúrenárstvo, servis a údržba bazéna, strechy a fólie, stolárstvo.

Developersk éprojekty, stavebníctvo, reality, nanotechnológie a investície. Poskytujeme tiež služby bytového dizajnéra a hypotekárneho poradcu, spracovanie projektovej dokumentácie, architektonických štúdií, vizualizácií cez vybavenie stavebného povolenia so zabezpečením všetkých špecializácií a rozpočtu až po samotnú realizáciu stavby.

Stavebná činnosť, oprava, rekonštrukcia, stavby na kľúč: -generálne a vyššie dodávky pozemných stavieb, novostavby, rekonštrukcia budov, vrátane historicky významných objektov -monolitické konštrukcie, stavby -administratívne budovy -priemyselné stavby -sklady a haly výrobného charakteru -bytové domy a strešné nadstavby -pamiatkovo ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Rekonštrukcia bytových jadier a zariaďovacích predmetov. Výmenu ležatých rozvodov a stúpačiek. Opravujem splachovacie batérie.Nonstop pohotovosť.

Stavebné a murárske práce, zatepľovanie fasád, montáž obkladov a sadrokartónov.

Vykonávame všetky inštalatérske a výkopové práce. Za rozumnú cenu Vám opravíme prasknutý kohútik, upchatý sifón alebo postavíme či zrekonštruujeme Vašu kúpeľňu. Ponuky a prehliadky vykonávame zadarmo. Všetky materiály berieme priamo od výrobcov a preto si môžeme dovoliť prívetivé ceny.

Inžinierska činnosťou v investičnej výstavbe. Staviam kanalizácie, plynovody a vodovody. Vykonávame zemné práce.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2011, enviromentálneho manažmentu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizácia novostavieb na kľúč, výstavba priemyselná, bytová a občianska. Rekonštrukcia stavieb a objektov. Dodávka a montáž: -developerské projekty -oceľových konštrukcií (OK) -strešných a obvodových pláštov aj ...

Zemné, stavebné a výkopové práce. Vykonávame realizáciu stavieb, výkopy, kanalizácie, údržbu ciest a chodníka. Výstavby budov. Bezpečnostné práce, ostraha.

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov, okrem strojov a zariadení.

Stavebná činnosť: -komplexné práce -stavby na kľúč obytné domy, priemyselné, občianske a bytové stavby -sadrokarónové podhľady, obchody, predajne, rodinné domy -energokanály. Remeslo: - stolár -tesár. Výroba: -píla -drevovýroba.

Firma JOYCE SR, s.r.o. bola založená v roku 1996. Hlavnými odbormi činnosti sú komunikačné technológie a alternatívne zdroje energie s pôsobnosťou v Českej i Slovenskej republike. Naša vízia: JOYCE = symbol kvality a trvalej hodnoty. S nami budete Jedineční, Originálni, Y:-)novativní, Celosvetoví, Ekologickí. Sme držiteľmi certifikátu Top Czech ...