Nebytová výstavba zahŕňa stavbu objektov a budov, ktoré nie sú určené na bývanie. Ide najmä o obchody, verejné budovy, obchodné centrá, montované objekty, nemocnice, školy a kancelárske budovy. Stavby realizované odborníkmi sú vždy tou správnou voľbou.

Výstavba pozemných a inžinierskych stavieb.

Vykonávame: - výstavba pozemnej a inžinierskej stavby - izolačné práce.

Návrhy a realizácia - interiéry Výmena - okná - dvere Stavba a rekonštrukcia - rodinné domy - garáže - občianske stavby - bytové jednotky

Obchodná a stavebná činnosť, výstavba a rekonštrukcia budov pre súkromný aj verejný sektor.

Tesárske práce Stolárske práce Stavba - rodinné domy na kľúč Murárske práce

Stavebná firma, výstavba, zakladanie, realizácia a likvidácia stavieb. Zemné a murárske práce. Pokládka zámkovej dlažby (zámková dlažba).

Dovoz, montáž, pokládka a servis betónových a plechových prefabrikovaných garáží na kľúč. Jedná sa vysoko akostné garáže nemeckej výroby!

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Inžiniersko dodávateľská činnosť v stavebníctve. Kompletná príprava stavebného riadenia a stavieb. Rekonštrukcia objektov, dodávky na kľúč: -stavby pozemné, občianske, bytové, inžinierske -rodinné domy -haly skladové, výrobné -plynovody, vodovodné rady a komunikácie (chodníky, cesty, spevnené plochy a parkoviská). Bežné aj generálne ...

Montáže: -opláštenie budovy -obvodové a strešné plášte zateplené, nezateplené -priemyselné a úžitkové stavby, budovy, -oceľové konštrukcie. Výroba: -klampiarske profily -lemovacie profily do 3m** dĺžky -atypické klampiarske a zámočnícke výrobky. Stavebné projekty a dielenská dokumentácia v súčinnosti s firmou EUROPROJEKT, ...

Vykonávame: - stavebná činnosť.

Zákazková tlač. Finančné investície. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Koordinátor BOZP Technický dozor investora Realizácia - stavby

Výroba, predaj: - plast - ovrstvovanie fólií - stavebniny - cementový tovar, betón, umelý kameň - poľnohospodárska výroba. Stavby: - pozemné, inžinierske - zabezpečenie dopravy.

Montáž - sadrokartóny Fermacell Stavebné práce - stavby na kľúč

-Inžinierska činnosť v stavebníctve Projektová činnosť vo výstavbe

Inžinierska činnosť Zemné práce Výstavba - priemyselné stavby Stavebná činnosť

Stavebná činnosť: -občianske a bytové stavby -inžinierske a vodohospodárske stavby -partner programu POROTHER Dom. Práca: -vodo-topo-plyn -inštalácia -kúrenárske -vodoinštalatérske -plynárske -elektroinštalačný (elektroinštalácia). Výroba-elektrické rozvádzače -slaboprúd, EPS, EZS.

Dodávka, montáž, inštalácia: - divadelné a javiskové technológie. Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie: - veže, tribúny, multifunkčné stropné konštrukcia. Služby: - elektroinštalácia - vzduchotechnika - stavebná činnosť.

Stavebná firma. Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Realizácia stavieb. Rekonštrukcia, prestavby: - budovy občianskej vybavenosti - vodárenské a priemyselné objekty. Zemné a výkopové práce. Služby: - ručné upratovanie chodníkov: - zametanie - očistenie – škrabanie usadených nánosov - odstraňovanie prerastajúcich rastlín - zhrabovanie a odvoz lístia - blokové čistenie - ...