Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebná firma, stavebné práce. Výstavba a prestavba rodinných domov a ďalších budov - realizácia hrubých stavieb - vnútorné stavebné práce - vonkajšie stavebné práce - fasádne práce.

práca: -tesařské -pokrývačské -všetky klampiarske práce -zhotovení sedlových aj plochých striech. Stavebné práce: -novostavby rodinných domov -rekonstrukce rodinných i bytových domov -rekonstrukce bytových jadier -zateplování strechy a fasády -montáž sadrokartónu -pokládka dlažby.

Stavebná firma. Výstavba, rekonštrukcia, modernizácia: -stavby na kľúč -zateplenie, zatepľovanie fasády -realizácia strechy - klampiarske a pokrývačské práce -inžinierske siete. Práca -demolácia -zemné a výkopové -kompletné stavebné práce.

KKS, spol. s r.o. je stavebná firma realizujúca zákazky väčšieho charakteru. Hlavnou činnosťou je vykonávanie stavieb ako občianskych tak aj priemyselných ich rekonštrukcie, demolácie a opravy. Venujeme sa aj výstavbe všetkých komunikácií. Naša firma ponúka komplexné stavebné práce. Realizácia, stavba, stavby, výstavba, rekonštrukcia: ...

Firma sa špecializuje na všetky práce v odbore inštalatérstva, vykonáva rozvody a inštalácie. Sme kúrenári, ale ďalej sa špecializujeme na solárne panely, tepelné čerpadlá a podlahové vykurovanie. Samozrejmosťou je, že sa špecializujeme ako na novostavby, tak na rekonštrukcie stavieb. Ako súkromných, tak štátnych inštitúcií.

Stavebná firma: -kompletná dodávka stavebných prác a zabezpečenie technológií od projektu po kľúč -inžinierske stavby -bytové a občianske stavby -novostavby všetkého druhu -rekonštrukcia a modernizácia -projektová činnosť. Predajňa stavebniny. Požičovňa stavebného náradia

Spoločnosť TECH-VOLT, s.r.o. sa zaoberá stavebnou činnosťou aj stolársku výrobou. Vykonávame murárske, sadrokartonárske práce, zameriava sa na tehlovej fasády i prevetrávané fasády. Dodávame aj nábytok na mieru a interiérové doplnky. Sme teda schopní realizácie RD na kľúč - výstavby domu, vrátane kompletného vybavenia interiéru ...

Výroba, predaj, montáž - plastové okná a dvere - hliníkové okná a dvere - garážové vráta - automatické dvere - balkóny, lodžie - zimné záhrady. Inštalácia - vodo, topo, plyn. Stavebné práce. Rekonštrukcia stavieb. Revitalizácie budov. Zateplenie budov, fasády.

Stavebná firma. Opravy, rekonštrukcia, modernizácia stavieb. Dodávka stavieb. - bytových, občianskych - priemyselných.

Stavebná firma. Stavebné projekcie. Stavebné práce: - realizácia novostavieb, - rekonštrukcia bytových domov, bytov a verej Nákup, predaj: - stavebného materiálu.

Stavebná firma. Priemyselné stavby. Komerčné výstavba. Bytová výstavba. Kúpeľňové štúdio. rekonštrukcia: - kúpeľne.

Stavebná firma, stavebné práce: -komplexné stavebné práce -demolácia -komunikácia -pozemné staviteľstvo -kanalizácia -rekonštrukcia + prístavby -bytové jadrá -kúpeľne -sadrokartóny, podhľady. Držitelia certifikátu na zatepľovacie systémy a protipožiarne systémy.

Stavebná činnosť: -stavby na kľúč -oceľové, monolitické konštrukcie -inženýrské siete -rodinné domy -Priemyselné objekty -zateplování. Predaj stavebnín. Montáž, predaj: -sklenářství.

Stavebné a obchodná činnosť - realizácie stavieb - priemyselné stavby - bytová výstavba - demolácie.

Stavebná firma. Stavba, stavby, výstavba, realizácia, rekonštrukcia: -výstavba podľa individuálnych projektov so špecializáciou na nízkoenergetické a pasívne domy Ekord -výstavba rodinných domov -nízkoenergetické stavby -podnikateľské objekty -rekonštrukcia bytov, domov -zemné práce -pôdne vstavby -inžinierske siete ...

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce v regióne Zlínský kraj. Stavby na kľúč – rodinné domy. Rekonštrukcia bytu, domu: - prestavby bytového jadra - kúpeľne. Zateplenie fasád. Projektová príprava.

Spoločnosť KAMAX - METAL s.r.o. Kroměříž má širšie zameranie - hlavnou oblasťou je montáž, výroba oceľových konštrukcií a hál. Stavebná činnosť je zameraná na nové priemyselné, výrobné haly a rodinné domy aj rekonštrukcie bytových jednotiek. Obchodná činnosť je zameraná na predaj hutného, spojovacieho materiálu, technických plynov a potrieb pre ...