Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia - bytová a nebytová výstavba - odvlhčovanie stavieb

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - podkrovné vstavby - rekonštrukcia a obnovy pamiatok

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.

Spoločnosť vznikla v roku 2000 transformáciou pôvodnej stavebnej firmy úspešne pôsobiacej na trhu už od roku 1993. Hlavnou náplňou našej činnosti je príprava a realizácia malých a stredne veľkých developerských projektov spoločne s návrhmi a výstavbou solitérnych rodinných domov. Naša spoločnosť poskytuje komplexné služby. Ponúkame svojim ...

Výstavba rodinných domov na kľúč vrátane projektovania. Predaj a výkup pozemkov a nehnuteľností. Realitná činnosť.

Služby - stavebný manažment pre bytovú a priemyselnú výstavbu - manažérske služby s developerskou činnosťou - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Generálny dodávateľ stavieb s využitím moderných technológií. Spoločnosť je zameraná na dodávky od projektu, cez realizáciu, na kolaudáciu a následne na záručný a pozáručný servis postavených objektov.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní

Stavebné práce: - výstavba inžinierskych sietí - výstavba ciest, spevnených plôch - bytová výstavba - demolácia.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie fasád - sadrokartonárske práce - maliarske, natieračské práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonštrukcia

Stavebná činnosť: - domy na kľúč - drevostavby - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - murárske práce Projekčná činnosť.

Stavebná činnosť, výstavba, práca: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - murárske - obkladačské - maliarske - sadrokartonárske - vodoinštalatérske, kúrenárske, plynárske - elektro - podlahárske

Stavebná spoločnosť - nová bytová výstavba - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie a opravy fasád - maliarske práce - murárske práce - obkladačské práce. Prevádzkareň: Námestie Kinských 741/6, 150 00, Praha – Smíchov

Stavebná činnosť: - výstavba, rekonštrukcia budov - zateplenie fasád - rekonštrukcia bytových jadier - hydroizolácia striech - klampiarske, pokrývačské práce.

Prenájom, požičovňa, montáž, demontáž: - lešenie Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia - zateplenie fasád Výroba: - protipovodňové zábrany

Stavebná činnosťrekonštrukcia a výstavba priemyselných objektov. - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - ponuka rodinných domov v atraktívnej lokalite Zaječice pri Benešove.

Stavebnou spoločnosťou - nový bytová výstavba na kľúč - rekonštrukcia domov - zatepľovanie - sadrokartonárske práce.

Penzión, penzión - ubytovanie - reštaurácia. Stavebná spoločnosť - dodávka stavieb. Revolučná 1082/8 Praha 1, Nové Mesto 110 00 tel. 728 458 560