Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Spevnenie plôch, valcovanie betónu a ďalšie zemné práce.

stavebné práce: - projekty – vytvoríme vám vhodný projekt, ako pri výstavbe nového objektu, tak pri rekonštrukcii; kompletná projektová činnosť vo výstavbe, spracovanie projektovej dokumentácie - výstavba a rekonštrukcia - priemyselné, výrobné a skladové objekty, čistiarne odpadových vôd, stravovacie zariadenia, rodinné domy, zdravotnícke ...

Výstavba a rekonštrukcia: - obytných a prevádzkových budov - areálov, obchodné centrá, supermarkety, sklady, hotely - komplexov - byty, obchody, kancelárie, banky. Rekonštrukcia a dostavby objektov výrobného charakteru: - priemyselné celky - oceľové a prefabrikované haly - výrobné a skladovacie areály - trafostanica.

Práca, služby: - stavebná spoločnosť

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - priemyselné haly - výrobné a zdravotné prevádzky. Rekonštrukcia stavieb. Opravy pamiatok. Zatepľovanie budov, renovácia fasád.

Výstavba rodinných domov, rekonštrukcia a prestavba záhradných domov a prístreškov, pergol, drevostavieb a bazénov.

Opravy a rekonštrukcia stavieb. - rodinné domy na kľúč - zatepľovanie a pokrývačské práce - demolačné práce - autorizovaný stavebný dozor.

Zatepľovacie systémy Architektonické návrhy Spracovanie - projektová dokumentácia Búracie práce Výstavba a rekonštrukcia - byty - domy - podkrovné vstavbystavebné práce

Developerská činnosť pri výstavbe rodinných domov Výstavba - rodinné domy.

výstavba nových bytov -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Stavebná, realitná a obchodná spoločnosť.

Stavebná a developerská činnosť.

Pracovník firmy CRAB team – rekonštrukcia, opravy a výstavba rodinných domov.

Výstavba rodinných domov, rekonštrukcia bytových i nebytových priestorov, podkrovných vstavieb, stavby bázeňov

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Stavebná činnosť, realitná činnosť a montáž plynových kotolní.

Odvoz a likvidácia stavebného materiálu. Búracie práce Sadrokartonárske práce Obkladačské práce Rekonštrukcia a modernizácia bytov. Murárske práce

Zemné a výkopové práce, stavebná činnosť. Tiež prekladáme texty z anglického jazyka do slovenčiny a opačne a vyučujeme angličtinu.

Výstavba rodinných domov na kľúč. Rekonštrukcia panelových aj bytových jednotiek.

Prestavby a rekonštrukcie: -byty, panelové byty -rodinné domy, domčeky -rekonštrukcia a modernizácia objektov. Výstavba: -občianska, bytová -byty na kľúč. Rekonštrukcia, prestavba interiérov: -novostavby, podkrovné vstavby, interiéry -byty, kancelárie, nebytové priestory -obklady, dlažba, bytové jadrá -výmena ...

Služby: - konzultácie v odboroch výstavby a prevádzky telekomunikačných sietí - projekcia a výstavba občianskych a priemyselných stavieb - zakladanie a vedenie projektov v odboroch telekomunikácií a výstavby - špeciálne projekty na zvýšenie efektivity prevádzok, zmeny procesov, apod.

Stavebné práce a dodávka materiálu.