Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebné práce, murárske a obkladačské práce, prevádzame stavby rodinných domov, rodinný dom, vrátane kalkulácie a kolaudácie.

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov, bytov a drevostavieb na kľúč. Stavebná firma: - rekonštrukcia na kľúč aj čiastkové práce - stavebné a murárske práce, opravy a rekonštrukcie Vašich domov, bytov i záhrad - realizácia kazetových podhľadov priečok, predstien, rekonštrukcia bytového jadra i podzemných stavieb Položíme dlažbu v ...

Stavby, výstavba, rekonštrukcia, opravy: -silnice, komunikácia -Ťažké, stredné, ľahké, lesné, poľné, parkoviská, spevnené plochy, chodníky -mosty s nosnou konštrukciou -dopravní -Priemyselné -rodinné domčeky -inženýrské -zajištění súvisiacich preložiek inžinierskych sietí. doprava: -nákladní.