Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

činnosť: -stavebné: -Priemyselné a občianske budovy -inženýrské siete a komunikácie.

Stavebné práce: - rodinných domov a rekonštrukcie - občianska vybavenosť - priemyselné, administratívne objekty - chodníky, parkoviská - zateplenie budov Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčovanie hraníc pozemkov a pod.

technické služby - stredisko dopravy, preprava veľkoobjemovými kontajnermi - stredisko odpadov, zberný dvor - stavebné práce, výstavba rodinných domov - údržba zelene, parkové úpravy - prevádzka chránené dielne.

Stavebná činnosť - realizácia a rekonštrukcia stavieb - drevostavby - pokrývačské práce - klampiarske práce - hydroizolácia - zateplenie.

Slavomír Mokrý sa zameriava na stavbu domov a garáží, vykonáva obklady, dlažbu, obrubníky a omietky a rekonštruuje domy a byty.

Stavebná činnosť - murárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - rodinné domy na kľúč.

Naša spoločnosť sídliaca v Benešove u Semil ponúka svojim zákazníkom predovšetkým všetky demolačné práce, ale zaoberáme sa aj stavebnými, zemnými a výkopovými prácami. Obrátiť sa na nás môžete na vykonanie stavebných prác od A do Z, ako sú napríklad výkopy základov, betónovanie alebo murovanie, ale vykonávame taktiež stavby na kľúč. Ponúkame Vám ...

služby: - systémy radiátorov - vykurovanie - podlahové, stenové - solárne systémy a tepelné čerpadlá

Stavebná spoločnosť Stylstav s.r.o. poskytuje svojim zákazníkom komplexné stavebné riešenia od spracovania zákazky až po vlastnú realizáciu diela. Medzi oblasti na ktoré sa naša firma zameriava patrí bytová a nebytová výstavba, výstavba inžinierskych sietí, dopravné stavby a rôzne špecializované stavebné práce. V roku 2017 sme taktiež uviedli do ...

Spoločnosť KOMSTAV Profi s.r.o. so sídlom v okrese Žďár nad Sázavou sa už viac ako 20 rokov zaoberá výstavbou rodinných domov na kľúč. Svojim zákazníkom ponúkame implementácie komplexných stavieb a rekonštrukcií od základov až po strechu, vrátane rekonštrukcií bytových jadier na kľúč za použitia stavebného materiálu zn.Velox. Zaoberáme sa tiež ...

Stavebná firma Toman. Výstavba a rekonštrukcie bytových domov pre súkromný aj verejný sektor.

Stavebná a obchodná spoločnosť: - dodávky rodinných domov na kľúč - výstavba a rekonštrukcie bytových domov - vykonávanie zatepľovanie objektov - revitalizácia a výstavba priemyselných objektov - projekčné činnosti - výstavba všetkých inžinierskych sietí - inžinierska činnosť a poradenstvo v stavebníctve.

Stavebno montážne práce: - občianske, bytové, poľnohospodárske a priemyselnej výstavby - opravy a rekonštrukcie historických i kultúrnych pamiatok - murárske, zemné a betonárske práce - obklady, dlažby - tepelnej izolácie - hydroizolácia - omietky - strechy.

Zaoberáme sa bytovou a nebytovou výstavbou a tiež rekonštrukciami stavieb. Svojim zákazníkom môžem ponúknuť širokú škálu stavebných prác. Vykonávame výstavbou rodinných domov na kľúč, nadstavby, prístavby a tiež prestavby a rekonštrukcie. Rovnako poskytujeme služby v oblasti nebytovej a priemyselnej výstavby a realizujeme sadrokartonárske ...

Výstavba, predaj: - nízkoenergetické rodinné domy v obci Ludkovice.

činnosť: - sanácia betónových stavieb - antikorózna ochrana betónových konštrukcií - antikorózna ochrana oceľových konštrukcií - injektáže - stavba rodinných domov na kľúč - inžinierska činnosť v stavebníctve.

Firma Roman Holemý poskytuje svojim zákazníkom širokú škálu služieb v oblasti stavebníctva. Vykonávame všetky stavebné práce, podkrovné vstavby a tiež hrubé stavby a montujeme sadrokartónové priečky. Sme Vám k dispozícii aj v prípade, že plánujete rekonštrukciu kúpeľne či bytového jadra. Venujeme sa tiež pokládke obkladov a dlažieb, ...

Služby, montáž: -pokládka podláh, dlažby -montáž sadrokartónového systému, okien -zateplenie fasáda -maľby a nátery -žalúzie -závesné podhľady -murárske práce.

Stavebná firma V + M - živé stavby s.r.o. poskytuje svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti stavebníctva. Vykonávame bytovú aj nebytovú výstavbu, suché stavby, rekonštrukcie, sadrokartonárske práce a tiež minerálne podhľady. Sídlime na adrese Křížovnické 86/6, Praha 1 - Staré Mesto. Stavebná činnosť, práce, výstavba: - pozemné stavby - ...

Sadrokartónové konštrukcie a steny Obkladačské a dlaždičské práce Výstavba - rodinné domy na kľúč, rekonštrukcia, rodinné domy, byty. Rekonštrukcia kúpeľne, bytové jadrá. Rekonštrukcia - kúpeľne.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - rekonštrukcia kúpeľní - pokládka plávajúcich podláh

realizácia: - občianske stavby - bytová výstavba - priemyselné stavby Špecializácia: - rekonštrukcia objektov - výstavba nových objektov - spevnenie plochy (zámková dlažba, oprava strechy, zatepľovanie objektov, rekonštrukcie bytových jadier, montáže inštalácií, opravy inštalácií, kúrenie, pokládky podláh, fasády, demolácie a ...

Stavebné projekcie, projektovanie a realizácia: -stavby: -občianske, bytové, priemyselné -elektrické zariadenia -špecializácia na tranzitné ústredne -inžinierska činnosť -geodetické práce -reprografické práce -poradenstvo. Pobočky: - Poľné 21, Veľké Prílepy - Újazd 390, Újazd pri Val. Klobúk.

Služby v oblasti stavebníctva: - výstavba a rekonštrukcia RD, komerčné budovy a byty - zateplenie a revitalizácia RD a iných budov - výmena okien a iných stavebných výplní - projekčná a inžinierska činnosť - predaj stavebných materiálov. Facility manažment. Výroba a montáž reklamy, vrátane svetelnej.