Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Firma Dovhanyč STAVBY s.r.o. so sídlom v Prahe sa od roku 2019 sa zaoberá všetkými stavebnými prácami. V rámci svojej činnosti ponúkame predovšetkým výstavbu domov na kľúč, rekonštrukciu interiérov i exteriérov, murárskymi prácami a prípravnými a dokončovacími prácami. Môžete sa na nás obrátiť aj s požiadavkou na kúrenárske, inštalatérske a ...

Stavebné a murárske práce. Stavba rodinných domov. Rekonštrukcia: - bytov - rodinných domov. Zatepľovanie fasád rodinných a bytových domov polystyrénom, minerálnou vatou a multiplem. Montáž sadrokartónových vstavieb. Termatexové podhľady.

Stavebná firma, práce, staviteľstvo, rodinné domy na kľúč: -stavby na kľúč, občianske, inžinierske, priemyselné -opravy, rekonštrukcie.

Move In Ready s.r.o. sa zameriava na projekciu a stavbu rodinných domov na kľúč, vodovodných, kanalizačných, plynoinštalačných a elektroinštalačných prípojok.

Spoločnosť BIOMAROS s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zaoberá predovšetkým ťažbou dreva a ponúka aj ďalšie služby v lesníctve. Ďalšou našou činnosťou je aj predaj gastronomického zariadenia a komplexné stavebné rekonštrukcie. Ponuka našej firmy je rozsiahla, ale v každom odbore našej činnosti sa vždy snažíme vyhovieť ...

Vykonávame novostavby, rekonštrukcie rodinných domov, všetky murárske, obkladačské a stavebné práce nielen podľa projektovej dokumentácie, ale aj podľa Vašich návrhov a požiadaviek. Zaoberáme sa tiež opravou soklov rodinných domov, ktoré sú poškodené pôsobením vlhkosti a solí. Pôsobíme v Mikulove a širokom okolí.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici

Výstavba rodinných domov. Zemné práce. Anhydritové potery. Zatepľovanie fasád.

Stavebná činnosť - výstavba domov. Drevovýroba - hranoly, rezivo. Čerpacie stanice.

Stavebná činnosť, rekonštrukcie, rodinné domy. Projekcia, štúdie, oprava, údržba, demolácia. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Stavebná firma ITP STAVBY, s.r.o. Zlín vykonáva komplexné dodávky stavieb na kľúč - staviame skladové haly, výrobné haly, dodáme aj rodinný dom na kľúč. Vykonávame rekonštrukcie existujúcich objektov. Stavba, výstavba je realizovaná na celom území SR, predovšetkým pôsobíme v regióne Zlínsky kraj, Jimomoravský a Košický kraj. Inžinierska ...

Stavebná firma. Domová elektroinštalácia. Stavebné opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz sutiny.

Stavebné práce: - opravy - rekonštrukcia - strešné vstavby a nadstavby - novostavby - demolácia - bytová výstavba - priemyselné stavby - zemné práce - stavby na kľúč - projekčné práce, 3D vizualizácia - vyváženie nádrží - Zelená úsporám

Stavebné práce: - novostavby - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - zatepľovanie objektov - fasády - podkrovné vstavby - výkopové práce Zákazkové zámočníctvo.

Držitelia ISO 2001: 2009 Stavba, výstavba, projekcia: -Priemyselné stavby, bytové, občianske stavby na kľúč. práca: -Komplexné stavebné práce -zateplení fasády rodinných domov RD a panelových domov -pozemní a inžinierske staviteľstvo.

Stavebná firma – opravy a rekonštrukcia rodinných domov, výstavba rodinných domov na kľúč. Chov chladnokrvných koní. Práca v lesníckom odvetví.

Stavebná firma. činnosť: -výstavba budov -vnútorné rekonštrukcie budov -rekonstrukce fasád -rekonstrukce bytových jadier -ekonstrukce kúpeľní.

Naša stavebná firma TOMIreko sa špecializuje stavebná činnosť, revitalizáciu panelových domov a sanáciu fasád. Zameriavame sa na výstavbu nových budov a rekonštrukcie starších objektov vrátane renovácií pamiatok. V našej firme pracujú skúsení odborníci a ku svojej práci používame len tie najkvalitnejšie materiály. Sme držiteľmi rôznych ...

Stavebná firma. práca: -novostavby -rekonstrukce -demolice -zemní práce -Priemyselné haly - RD na kľúč.

Práca: -murárske, stavebné -stavby na kľúč -novostavby, rekonštrukcie a prestavby -rekonštrukcia-bytové jadrá -sadrokartóny -izolačné a izolátorské -dlaždičské, dlažby -obkladačské, obklady -izolačná -fasády -ZTI (zdravotne-technická inštalácia) -klampiarske práce -pokrývačské práce -vodoinštalačná práca ...

Stavebná firma, ktorá sa zaoberá rekonštrukciou a výstavbou rodinných domov a chalúp. Postaráme sa o kompletnú stavbu domu od vytvorenia projektu pře murárske a búracie práce, zemné a výkopové práce a tesárske práce až po elektroinštalácie, maliarske práce, obklady a dlažby a vodu-kúrenie-plyn.