Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Firma Staviga CZ, s.r.o. v Zlíne s viac než 20-ročnou tradíciou v odbore stavebníctva vykonáva výstavbu, rekonštrukcie a opravy rodinných domov i ostatných budov. - zemné a výkopové práce, výmurovky obvodového muriva a priečok, betonáže základovej dosky - zateplenie fasády, vnútorné aj vonkajšie omietky, izolácie striech a stropov, dodávka ...

Naša firma sa zameriava na všetky stavebné a murárske práce. Ponúkame napríklad výstavbu domov, rekonštrukciu bytov, domov a bytových jadier vrátane všetkých pridružených prác, prípravné a dokončovacie stavebné práce a ďalšie. Pôsobíme predovšetkým v okrese Nymburk.

Spoločnosť KORUstav, s.r.o. realizuje kompletné stavebné práce: - výstavba nových rodinných domov - rekonštrukcia najrôznejších objektov (rekreačné chalupy, vinárstvo, chyty, domy) Ďalej sa zameriava na byty a drobné práce.

Stavebná firma: - výstavba rodinných, bytových domov - hrubej stavby - rekonštrukcia objektov - fasády - liate podlahy - zemné, výkopové práce.

Projekčná kancelária Výstavba a realizácia - pozemné staviteľstvo

Naša firma Jiří Zíta sídliaca v okrese Liberec zabezpečuje stavby rodinných domov či obkladačské a Pokladacie práce, rekonštrukcie bytov a bytových jadier. Nájdete nás na adrese v obci Podhora 13.

Stavby MAJK-VM sa stavebnou činnosťou zaoberajú už od samotného založenia spoločnosti. Sme schopní vykonať ako drobné rekonštrukcie, tak aj výstavbu domu. Našim klientom ponúkame všetok stavebný servis – od vypratania a búrania, cez inštalatérske, elektrikárske či murárske práce, až po finálne položenie podláh či vymaľovanie. Na zákazkách ...

Stavebné práce: -priemyselné stavby -výstavba rodinných domov -systémové debnenie -búracie a demolačné práce -obklady a dlažby -kanalizácia.

Komplexná stavebná činnosť: - poľnohospodárske stavby - pozemné, priemyselné a inžinierske stavby - bytové a občianske stavby - opravy a rekonštrukcie - nadstavby, prístavby, komplexné opravy.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - byty - rekonštrukcia

Stavebná firma Výstavba, komplexná stavebná činnosť: -bytové stavby -priemyselné stavby -inžinierske stavby -administratívne stavby -stavby pre zdravotníctvo -regenerácia panelových domov. Držiteľ certifikátu kvality podľa normy ČSN EN ISO 9001:2001