Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Služby: - stavebná činnosť - zámočnícke práce

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stavebná firma. Stavebné práce.

Remeselnícke práce: - murárske, stavebné, výkopové a pozemné práce.

Stavebná firma. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe Projekcia. Poradenstvo: - podnikateľské, organizačné - ekonomické v oblasti strojárstva.

Stavebná firma: - rodinné domčeky na kľúč - bytové doby - rekonštrukcia stavieb Zemné práce Nákladná doprava

Developerská činnosť. Prenájom priestorov. Stavebná činnosť. Logistika.

Staviame nízkoenergetické a pasívne domy šetrné k životnému prostrediu a vrecku majiteľa. Domy zaisťujú stabilnú teplotu bývania po celý rok. Špecializujeme sa aj na výstavbu rodinných domov na kľúč. Pozemné staviteľstvo: -realizácia, rekonštrukcia a modernizácia stavieb -revitalizácia a energetické zhodnotenie objektov -"zelená ...

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti stavebných a zemných prác, autodopravy, predaja nových bytových jednotiek a priestorov na prenájom. Pôsobíme na trhu už od roku 2001. Zaoberáme sa priemyselnou aj bytovou výstavbou a pôsobíme prevažne na Blanensku. Disponujeme modernou technikou 20 kmeňovými zamestnancami, ktorí sú špeciálne školení a ...

Stavebná firma. Projekcie, stavby, rekonštrukcie: -občianska výstavba -priemyselné objekty -rodinné domy na kľúč -inžinierske siete -prestavby bytových jadier -zatepľovanie objektov a fasády -pôdne vstavby.

Znalecké odhady - nehnuteľnosti. Právny servis a poradenstvo. Dodávka - káva. Praženie - káva. Rodinná kaviareň. Komplexné geodetické práce.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia budov.

Stavebná činnosť, výstavba: - zateplenie rodiných a panelových domov - bytová a nebytová výstavba - omietky

Stavebná firma. Kompletné stavebné práce: - stavby na kľúč - rekonštrukcia podkrovnej vstavby - rekonštrukcia bytových jadier. Autodoprava: - DAF - kontajner, hydraulická ruka. Práca: - domové inštalatérske: - VODOinštalačný, inštalácia vody - TOPO, kúrenárske, kúrenárstvo, inštalácia kúrenia - ELEKTROinštalácia, ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Poradenská, kompletná inžinierska a investorská činnosť v stavebníctve: - projektovanie stavieb - dodávky stavieb na kľúč - rekonštrukcia a modernizácia - demolácia a sanácia objektov.

Vykonáva: -stavebné práce -komplexné stavby budov -obchodná činnosť.

Vykonávame stavby na kľúč, revitalizácia, rekonštrukcia, demolácia, zemné práce, zateplenie rodinných aj panelových domov.

Architektonická a projekčná činnosť - návrhy interiérov - projektovej dokumentácie. Realizácia stavieb - výstavba na kľúč.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - búracie práce, demolácie - zatepľovanie fasád.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy

Stavebná firma - výstavba rodinných domov - stavebné a technické dozory.

Projekčná +stavebná firma. - rodinné domy na kľúč - priemyselné haly - výrobné a zdravotné prevádzky. Rekonštrukcia stavieb. Opravy pamiatok. Zatepľovanie budov, renovácia fasád.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Kompletná stavebná činnosť - rodinné domy na kľúč