Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Reklamné a marketingové služby - webdesign - PPC kampane - reklama na sociálnych sieťach. Stavebná činnosť - bytová výstavba - priemyselné stavby - demolácia - výkopové práce - výstavba a rekonštrukcia zrubov.

Stavebná činnosť - bytová výstavba, rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia objektov.

Stavebná činnosť, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonštrukcia - demolácia - zemné práce

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia domov - fasády.

Stavebné práce - výstaba rodinných domov - stavba komerčných objektov - rekonštrukcia a opravy - demolácia, demolačné práce - projektová činnosť.

Stavebná činnosť - výstavba a rekonštrukcia bytových aj nebytových domov - generálne dodávky stavieb - projektovej dokumentácie.

Naša spoločnosť UNIGRANIT Písek a.s. sa zaoberá opracovaním prírodného kameňa a stavebníctvom. Kamenická divízia: - opracovávanie prírodného kameňa - spracovanie žuly, mramoru, pieskovca - kamenárskej práce. Výroba, predaj: - pomníkové diely - dlažby, obklady - schody, parapety - vonkajšie sokle a fasády - kuchynské a ...

Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciami občianskych i priemyselných stavieb. Medzi naše hlavné činnosti patrí vykonávanie týchto prác: -základy, základové dosky, hrubé stavby, fasády a ich zateplenie, izolatérske práce, zámkové dlažby, interiérové práce, obklady, dlažby, sadrokartóny a j.

Stavebné práce, stavby: -špecialista na sadrokartóny a podkrovné byty (kompletná dodávka) -stavby rodinných domov na kľúč -rekonštrukcia, prestavby -fasády, zatepľovanie fasád, tepelná izolácia -rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľne -obkladačské práce.

V projekte Jesenice City ponúkame byty aj komerčné priestory. Projekt sa nachádza v obci Jesenice neďaleko Prahy. Byty sú navrhnuté pre maximálne pohodlie klientov. Komplex disponuje celkom 98 bytmi s veľkosťami od 1 + kk do 4 + kk. Jesenice predaj bytov nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zaistíme ...

Vykonávame stavby rodinných domov, rekonštrukcie, opravy RD a priemyselných objektov, zatepľovanie fasád. Kompletné služby vrátane rozpočtu, návrhu, prevedenia a dodávky materiálu. Ponúkame dlhodobú tradíciu a seriózny prístup.

Stavebná činnosť - výstavba z ekopanelov - návrhy a realizácia interiérov - montáž zemnej skrutky - predaj, montáž tieniaca technika, rolety, žalúzie.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - elektroinštalačná práca, elektroinštalácia - montáž elektrických rozvodov - montáž elektrických spotrebičov a osvetlenie NN.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia Služby: - technický dozor investora - koordinátor BOZP

Naša spoločnosť Baar Jindřich sa zaoberá stavbou a rekonštrukciou rodinných domov. Ďalej vykonávame izolačné, murárske, obkladačské a dlaždičské práce. Realizujeme podkrovné vstavby a tiež oplotenie. Nájdete nás v Klenčí pod Čerchovom. Stavebná firma: - stavba, výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - zatepľovanie fasád - podkrovné ...

Stavebná firma Služby v oblasti stavebníctva. Výstavba a rekonštrukcia objektov: -stavby na kľúč -občianske stavby -rodinné domy, domčeky -výstavba bytov -komerčných objektov -pozemné stavby -priemyselné stavby -pôdne vstavby a nadstavby -interiéry na kľúč. Fasády, vrátane zateplenia -fasády, minerálne omietky -štukovanie ...

Revitalizácia - rodinné a panelové domy zateplenia Montáž - okná - rámové lešenia Zemné práce Pokládka - zámkové dlažby chodníky, parky, terasy, záhrady Kompletná stavebná činnosť - výstavba RD Rekonštrukcia - kúpeľne

Sme firma zaoberajúca sa realizáciou stavieb. Vykonávame stavebné úpravy, rekonštrukcie, kompletné prestavby, technický dozor stavieb, projektovanie a inžiniersku činnosť. Našim cieľom je uspokojiť aj najnáročnejších zákazníkov. Všetko realizujeme po dôkladnej analýze daných podmienok a vyhľadaní najvýhodnejšieho riešenia.

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová - nebytová - rekonštrukcia Služby: - správa nehnuteľností

Rodinná firma STAVITELSTVO KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spoľahlivým dodávateľom všetkých stavebných prác. Vykonávame výstavbu občianskych, bytových a priemyselných stavieb, rekonštrukcie budov i reštaurovanie historických objektov. Sídlime v meste Hluboká nad Vltavou. Stavebná firma, stavebné práce, staviteľstvo, výstavba: - občianske stavby ...

Všetka stavebná činnosť: - stavby na kľúč - stavby moderných domčekov - rekonštrukcia a modernizácia objektov - zatepľovanie objektov - sadrokartóny - fasády.

Služby: - developerská činnosť - výstavba rodinných domov - predaj a prenájom nehnuteľností