Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Výstavba energetických sietí a rekonštrukcií, modernizácií trafostaníc a transformovní vo všetkých napäťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekcia, výstavba aj na kľúč fotovoltaických elektrární v mnohých prevedeniach, napríklad na strechy budov a pozemky. Realizovali sme viac ako 200 fotovoltaických elektrární.

- solárne panely - striedače - konštrukcie aj kabeláže pre fotovoltaické elektrárne

Firma so špecializáciou na realizáciu fotovoltaických elektrární na kľúč, tepelných čerpadiel, elektro dobíjacích staníc. pomoc so získaním dotácií.

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Vodoinštalatérske práce Dodávka a montáž: - klimatizácia. Predaj: - solárna energia. - centrálne vysávače.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Spoločnosť ACDC systems s.r.o. sa zameriava na odbor fotovoltaických elektrární, na ich nákup, predaj, montáž, poradenstvo vrátane vybavenia dotácií.

Služby: -stavebná projekcia -inžinierska činnosť. Stavebná činnosť, výstavba: -rodinné domy -bytové domy -nízkoenergetické a pasívne domy.

Fotovoltaické elektrárne na kľúč - dodávky, montáže.

Fotovoltaické elektrárne Hybridné meniče napätia Solárne elektrárne Fotovoltaické panely Hybridné fotovoltaické elektrárne Ostrovné systémy Solárne záložné zdroje Solárne FV systémy s akumuláciou

Dodávky fotovoltaických elektrární pre rodinné domy a firmy na kľúč, vr. administrácia dotácie a pripojenie k distribučnej sieti.

AEKO s.r.o. sa zameriava na výrobu fotovoltaických elektrární na kľúč. Solárne panely sú ekologické, šetria náklady na výdaj elektrickej energie a hodí sa ako pre rodinné domy tak pre firmy.

Montáž fotovoltaických elektrární na kľúč - konzultácie, poradenstvo, projekt, pomoc pri vybavovaní potrebných podkladov až po samotnú dodávku a montáž panelov.

KLÍMAKOM ENERGY, a.s. pôsobí v oblasti obnoviteľných zdrojov energie, ponúka komplexné riešenie v oblasti výroby energie, vykurovania, chladenia a vzduchotechniky. Vykonáva realizácia foltovoltaických elektrární, tepelných čerpadiel.

ConMach s.r.o. sa zameriava na developerskú činnosť, stavbu na kľúč, návrh a realizáciu fotovoltaiky a predaj stavebného materiálu.

Spoločnosť Eco Domy, s.r.o. pôsobí ako dodávateľ kompletných stavebných prác. Zaoberáme sa výstavbou murovaných rodinných domov na kľúč, zameriavame sa na nízkoenergetické a pasívne domy. Ďalej vykonávame rekonštrukcie domov a bytových jadier. Spolupracujeme so zmluvnými architektov a projektantov, ktorí pre Vás zabezpečí projektovej dokumentácie ...

POĎTE STAVAŤ S NAMI Stavby na kľúč, pozemné staviteľstvo: -hrubá stavby, novostavby, rekonštrukcie (bytových domov, inštaláciou, stúpačiek) -pozemní, občianske, bytové, rodinné domy -suchý výstavba, sadrokartóny -půdní vstavby, nadstavby -mezonetové byty -stavebné a remeselné práce -demolice -údržba nehnuteľností aj zmluvné, ...

Stavebná činnosť, projekcia, architekt: -pozemní, vodohospodárske a ekologické stavby -projektová činnosť.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu ISO 9001: 2009 Hydroizolácie, dodávka na kľúč. Izolácia proti: -radonu -zemní vlhkosti -tlakové vode - systém Eurobent SK (bentonitové rohože). Ekologické stavby: -skládky komunálneho a nebezpečného odpadu -rekultivace a sanácie skládok. hydroizolácia: - (záchytky a nádrže na ropné produkty, sklady ...