Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj vodo-topo-plyn, sanita, predaj náhradných dielov na plynové a elektrické spotrebiče, predajom rybárskych potrieb. Servis, opravy, regulácia a montáže vodo-topo-plyn, montáže solárnych kolektorov-zelená úsporám, revízie tlakových nádob. Opravy servis značiek: DAKON, THERMONA, DESTILA, NEFIT, MORA, ...

Plynoinštalačné práce Kúrenárske práce Vodoinštalatérske práce Dodávka a montáž: - klimatizácia. Predaj: - solárna energia. - centrálne vysávače.

Návrh, výroba, predaj, dodanie, montáž solárne kolektory a príslušenstvo: -pre sezónny ohrev TÚV a sezónny ohrev vody bazénov -pre celoročný ohrev TÚV a prikurovanie -sezónne absorbéry -celoročné aj sezónne kolektory. Príslušenstvo: -regulátory -komínové výmenníky pre kotly a kachle na tuhé palivá -akumulačné nádoby 500, 750 a 1000 ...

Technické informácie a projekty: fotovoltaická elektráreň služby: -tvorba vykonávacie projektovej dokumentácie na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislosť ponuka: -Komplexné riešenie sebestačnosti v dodávke elektrickej energie služby: Návrh a realizácia: -hybridních fotovoltaických systémov, akumulácia ...

Realitná činnosť: -Ponuka katalógových rodinných domov. Stavebná činnosť, nízkoenergetické stavby, systémy pre úspory energií -provádíme pasívne výstavba RD používame stavebné materiál MED MAX pre obvodové murivo, strop a strechu Čo je systém MED-moderné, ekologické a cenovo dostupná stavebné technológie, stratené polystyrénové ...

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlov Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Ďalej ponúkame montáž klimatizácií Midea, Lg, Sinclair - klimatizácia - tepelné čerpadlá - kominárstvo.

Predaj, distribúcia: -elektroinstalační materiál -podlahové vykurovanie -montáž: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vykurovanie -vodoinstalace, kúrenie, podlahové teplovodné vykurovanie Solárny zariadenie -centrálna vysávača. Projekty, revízie: -PROJEKTY, revízia elektroinštalácií a ...

Poradenstvo, predaj, dodávky, montáž, servis: -solárne panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -meniče napätia Fronius -konštrukčné prvky Schletter -staviame solárne elektrárne na kľúč -poradenstvo (návštevnosť, legislatíva).

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Spoločnosť ACDC systems s.r.o. sa zameriava na odbor fotovoltaických elektrární, na ich nákup, predaj, montáž, poradenstvo vrátane vybavenia dotácií.

Služby: -stavebná projekcia -inžinierska činnosť. Stavebná činnosť, výstavba: -rodinné domy -bytové domy -nízkoenergetické a pasívne domy.

Fotovoltaické elektrárne na kľúč - dodávky, montáže.

Fotovoltaické elektrárne Hybridné meniče napätia Solárne elektrárne Fotovoltaické panely Hybridné fotovoltaické elektrárne Ostrovné systémy Solárne záložné zdroje Solárne FV systémy s akumuláciou

Dodávky fotovoltaických elektrární pre rodinné domy a firmy na kľúč, vr. administrácia dotácie a pripojenie k distribučnej sieti.

AEKO s.r.o. sa zameriava na výrobu fotovoltaických elektrární na kľúč. Solárne panely sú ekologické, šetria náklady na výdaj elektrickej energie a hodí sa ako pre rodinné domy tak pre firmy.

Montáž fotovoltaických elektrární na kľúč - konzultácie, poradenstvo, projekt, pomoc pri vybavovaní potrebných podkladov až po samotnú dodávku a montáž panelov.

Komplexné stavebná činnosť: -novostavby, rekonštrukcia -stavby pozemné, bytové, občianske -výstavba - rodinné domy nízkoenergetické, pasívne -půdní vstavby -dělící steny -moderný interiéry (kancelárie, obchody). Predaj, montáž: -střešní okná VELUX -tepelné izolácie aj s dovozom na stavbu -výroba a predaj hlinených omietok Picasa (hlinené ...

KLÍMAKOM ENERGY, a.s. pôsobí v oblasti obnoviteľných zdrojov energie, ponúka komplexné riešenie v oblasti výroby energie, vykurovania, chladenia a vzduchotechniky. Vykonáva realizácia foltovoltaických elektrární, tepelných čerpadiel.

ConMach s.r.o. sa zameriava na developerskú činnosť, stavbu na kľúč, návrh a realizáciu fotovoltaiky a predaj stavebného materiálu.