Ekologické stavby zahŕňajú výstavbu ekologických, čiže pasívnych rodinných domov, výstavbu firemných budov, súkromných objektov alebo napríklad chát. Ekologicky, teda s ohľadom k prírode a na peňaženku možno v dnešnej dobe postaviť takmer akýkoľvek objekt.

Stavba, realizácia: -FV elektrárne

Práca: - monolitické konštrukcie, monolity - betonáže - ukládka betonárskej ocele - zemné a výkopové práce - stavebné práce - demolácia, demolačné práce. Výstavba, realizácia: - fotovoltaických elektrární, fotovoltaické elektrárne, FVE - oplotenie, ploty - kamenné dlažby - komunikácia.

Stavebné práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domov -ploty, kúnikácie, bazény -izolácia -sanácia betónových a murovaných stavieb -priemyselné podlahy -špeciálne stavebné práce.

Montáž - zabezpečovacie systémy vrátane pripojenia k PCO pultom - kamerové systémy - požiarne systémy vrátane pripojenia k PCO pultom - fotovoltaické elektrárne - domové telefóny - videotelefóny - anténne rozvody. Elektromontážne práce.

Kompletná výstavba fotovoltaických elektrární, , na kľúč”. Predaj jednotlivých súčastí pre fotovoltaické elektrárne. Predaj veľkopriestorových svietidiel.

Práca, revízia: -elektroinštalačný Služby: -poradenstvo v oblasti solárnych systémov

Výroba, montáž: - ekologické rodinné domy - altány, pergoly

Stavebná firma: - nízkoenergetické a pasívne domy.

Fotovoltaické elektrárne, slaboprúdové a silnoprúdové inštalácie. Revízie, projekty, montáž a dodávky elektrických zariadení. Kompletné dodávky na kľúč, záručný a pozáručný servis.

Výstavba a predaj: -byty -rodinné domy na kľúč -poradenstvo -financovanie bývania. Realitná kancelária: -sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností -dražby.

Spoločnosť ponúka poradenské služby pri: -inštaláciách a rekonštrukciách obnoviteľných zdrojov energie -pri zmenách zdrojov vykurovania -zatepľovanie objektov a aplikáciu úsporných opatrení -energetické štúdie.

Stavebná firma poskytujúca služby: - výstavba rodinných domov na kľúč - izolácia objektov - tlakové izolácie - oplotenie - betónové konštrukcie - schody - schodisko - zemné práce UMC60 - búracie práce - terénne práce vrátane komunikácií a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropov či monolity.

Činnosť: - dodávka slnečných elektrární na kľúč

Výroba, predaj: - pelety Projekcia, inštalácia: - solárne panely Výstavba: - fotovoltaických elektrární Dodávka, inštalácia: - linky na výrobu peliet

Firma MICRONIX ČR, spol. s r. o. je tvorená centrálou v Prahe a spriaznenými spoločnosťami MICRONIX SK, MICRONIX PL a MICRONIX HU, a je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001 : 2000. Disponujeme vlastnou montážnou skupinou a zaoberáme sa nielen medzinárodným obchodom, ale aj kalibráciami a záručným aj pozáručným servisom na všetky naše ...

Stavba, projekcia: - nízkoenergetické rodinné domy.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - fotovoltaické systémy - vzduchotechnika

Výroba, vývoj, montáž: - fotovoltaické systémy - solárne kolektory

Činnosť, montáž: - solárne systémy - drevostavby - malé veterné elektrárne

Stavebná firma - ekologické a priemyselné stavby - regulácia vodných tokov - rekonštrukcia a modernizácia obytných, kancelárskych, priemyselných a vodohospodárskych objektov - zemné práce.

Výroba, dodávka, distribúcia: -solárne kolektory -v súčasnej dobe je vyrábaný nový solárny kolektor FreeSun SK 218 s vysokoselektívnou vrstvou ETA PLUS.

Výstavba zrubov, nízkoenergetických rodinných domov, drevených domov.

Realizácia fotovoltaických elektrární. Stavby na kľúč. Strešná inštalácia. Pozemná inštalácia.

Projektovanie, dodávka, montáž a servis systémov alternatívnych zdrojov energie.

Stavebná činnosť - revitalizácia panelových domov - výstavba nízkoenergetických domov - zatepľovanie.