Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

Práca: -truhlárske, stolárske. Opracovanie reziva nadmerných rozmerov. Výroba nábytku na zákazku: -nábytok z dyhovaných materiálov, laminovaných DTD a z masívneho dreva. Výroba z dubového a iného dreva: -zámocké kazety -dvere vchodové aj vnútorné s obložkou, interiérové, vonkajšie (masív), posuvné -vráta kazetová podľa priania ...

Drevo a záhrada. Drevovýroba. Výroba, predaj, maloobchod: - zrubové a záhradné domčeky, chatky - zruby, pergoly, altány - záhradné a bytové doplnky - materiál pre domácich majstrov a hobby - hojdačky, palisády - úžitková a umelecká keramika - výsadbový materiál - drevená dlažba a ohradenie záhonov - záhradný a bytový nábytok ...

Drevovýroba, maloobchod, predaj: -všetko pre dom a záhradu: -zrubové a záhradné domčeky, chaty -altány, pergoly, zruby -hojdačky, palisády -záhradný a bytový nábytok, doplnky. Sídlo: -Vsetín, Lázky 448.

Mobilné domy: -možnosť financovania na splátky -na trvalé aj dočasné bývanie -poradenstvo.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -schodisko -vnútorné masívne dvere, zárubne -vchodové dvere, vráta -kuchyne, kuchynské linky -komody, skrine -záhradné domčeky, nábytok -postele -vinotéky, vybavenie vinární.

Stavebná firma, realizácia stavieb a interiérov. Stavba: -montované drevostavby -nízkoenergetické domy -murované domy. Rekonštrukcia: -byty, RD -bytové jadrá. Práca: -zatepľovanie budov -sadrokartóny -obklady a dlažby -podlahárske -maliarske -základové dosky -omietky, stierky ....

Stavebná firma: - drevostavby na kľúč - zemné práce - základové dosky - autodoprava

Stolárstvo, stolárstvo. - zákazková drevovýroba z masívneho dreva - záhradný nábytok, ploty, brány, altány, pergoly. Predaj: - náterové hmoty z Dánska Sadolin, Luxol, Xyladeloiz.

Tesárstvo. Výstavba: - drevostavby - nízkoenergetické domy - strechy a tesárske konštrukcie. Stavby na kľúč.

Stavebná firma JOMISTAV zaisťuje strechy, fasády, drevostavby aj projekcie. Požičiavame lešenie a poskytujeme poradenskú činnosť v stavebníctve.

Montáže suchých stavieb: -sadrokartóny -drevostavby -pôdne vstavby, nadstavby -okná -podlahy plávajúce, drevené.

Tesárske práce: - krovy - drevené prístrešky - záhradné domčeky, altánky - garážové prístrešky - pergoly. Stavebná činnosť.

Predaj: -ploty -palisády - ROLLBORDERY -drevené kvetináče -pergoly -záhradné lavice, altány, hojdačky Údržba a ošetrovanie: -DURIAN -AKÁCIA -MERANTI -TEAK.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske, stolárske. Zákazková výroba: -nábytok: -do domácnosti, kancelárie, ordinácie. Realizácia: -stavby na kľúč podľa fylozofie Feng Shui od výberu pozemku až po vybavenie interiéru.