Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

Dřevovýroba. Výroba. Zariadenie pre deti: -sestava hojdačky a šmykľavka od 7-14let -sestava kazia robustný vežička so šmýkačkou a strieškou -sestava-LIBUŠE so šmýkačkou a veži -sestava-Bivoj prepojené dve veže so šmýkačkou -sestava-Horymír dve veže prepojené tunelom so šmýkačkou a preliezačky -sestava-Vyšehrad určená pre veľké deti ...

Stolárstvo, výroba: - záhradný nábytok - chovateľské potreby (kuríny, králikárne ...) - záhradné domčeky - pergoly.

Zákazková výroba: nábytok - materiál masív, lamino: -kuchynské linky (kuchyne) -predsiene -šatne a bytové doplnky -masívna spálňa, skrine, postele -záhradné altány a nábytok. Opravy, rekonštrukcie a reštaurovanie: starý nábytok: -stoličky, skrine, komody, bytové doplnky.

Tesárske prácevýroba - drevostavby Stavebné stolárstvo Podlahárske práce Pokrývačské práce

Práca: -tesárske, -klampiarske -pokrývačské -novostavby, rekonštrukcia. Výroba: -drevené krovy -záhradný nábytok -záhradné doplnky -altány -perogly -montáž strešných okien -montáž z vlastného materiálu zákazníka.

Výroba: -pergola -drevené stropy -drevené schodiská (nielen zo starých trámov MASIV- vhodné do rekonštruovaných starých domov, statkov, hradov atp.-autentickosť -záhradný nábytok -lavice a stoly do vínnych pivníc.

Práca: -tesárske - na historických a nových objektoch. Montáž: -všetky typy krovov, strešných vikierov a viazaných konštrukcií. Zakladanie stavieb, debnenie základov, stropov, schodísk, bazénov a nosných železobetónových konštrukcií. Návrhy a realizácia: -záhradné domčeky, chatky, altány, pergoly, prístrešky, ploty terasy.