Ak si kúpite dom z dreva, či už to bude zrub, drevenica či iná drevostavba, iste oceníte jeho pozitívne vlastnosti. Ak zháňate lacné celoročné bývanie, kúpte si mobilný dom (mobilhome), ktorý môže slúžiť aj ako chata alebo záhradný domček.

Zaoberáme sa montážou sadrokartónu, sadrokartónových podhľadov, sadrokartónových priečok a minerálnych podhľadov pre oblasť Znojmo, Miroslav a Moravský Krumlov. Montáž sadrokartónu vykonávame na základe preškolenia od renomovanej firmy Knauf a taktiež sme získali certifikáciu na protipožiarne konštrukcie. Máme mnohoročné skúsenosti v oblasti ...

Projekcia, realizácia: - drevostavby. predaj: - materiál pre stavbu drevostavieb - OSB dosky, nosníky - rezivo, tepelnej izolácie.

Stavebná firma OSP spol. s.r.o. vykonáva všetku stavebnú činnosť, pořeší strešné väzníky, spolupracuje s kúpeľňovým štúdiom a pořeší aj domy na kľúč v okrese Znojmo. Zabezpečujeme stavby, projekty, dodávky stavebného materiálu a betónu na celej južnej Morave aj na iných miestach ČR. Vlastníme projekčná kancelária a kúpeľňové štúdio kde ...

práca: Benada Drevostavby -dřevostavby -dřevodomky -truhlářství -domy na predaj -nábytok na predaj. Fakturačná adresa: J. Palacha 2522/34 690 02 Břeclav.

Naša firma Tenkrát a syn s.r.o. so sídlom v Tetín Vám ponúka všetky stavebné práce. Vykonávame kompletné aj čiastočné rekonštrukcie bytov a domov, obklady, dlažby, maľovanie, všetky stavebné práce, sadrokartonárske práce, obklady dekoratívnym kameňom, zatepľovanie fasád, búracie práce, bagrovanie, odvoz a likvidácia sutiny, zemné práce, liatie ...

Doprava - nákladné - cestná Drevárska pílaimpregnácia dreva Tesárska výroba Stavebno-truhlárska výroba

Drevostavby. Návrhy, realizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - novostavby. Výroba: - terasy - altány - pergoly - záhradné stavby.

Práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - podkrovné vstavby - drevostavby

Klampiarstvo a oprava karosérií -Veľkoobchod a maloobchod Pokrývačstvo, tesárstvo

Výstavba drevostavieb, rekreačných stavieb, kanadských domov i tesárskymi prácami. Drevostavby sú realizované kompletne, teda aj s návrhmi a projekciou a financovaním. Pracujeme na území celej Slovenskej republiky, aj na slovenskom a v okolitých štátoch. Sme spoľahlivá firma s precízne a rýchlo odvedenú prácu.

Stolárstvo. Výroba - dvere, vráta - drevostavby - záhradný nábytok - posedy a prístrešky pre zver - orientačná tabuľa pre mapy a cyklotrasy.

Tesárstvo, tesárske práce, tesár Růžička Drevovýroba. Píla pásová-porez dreva, guľatiny. Predaj-rezivo. Pôdna vstavba, strešná konštrukcia, krovy-systém Knauf. Montáž strešné okná, okno. Výroba drevené rodinné domčeky, drevený dom, domy.