V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Firma Vrata Dajč sa zameriava na predaj, montáž a servis priemyselných a garážových brán.

Stavba kúpeľní na mieru a rekonštrukcia v rodinných domoch, bytoch a panelákoch. Montáže: - vody, kúrenia, kanalizácie a plynu ako pre rodinné domy, bytové domy, tak aj pre výrobné haly - podlahového vykurovania, solárnych systémov, tepelných čerpadiel, centrálnych kotolní.

Stolárstvo, stolárske práce, výroba: - okná, - dvere, - schodisko, - montované drevostavby (kompletná dodávka).

Naša spoločnosť EKISYS spol.s r.o. vykonáva zateplenie fasád, vodeodolné izolácie plochých striech a obnovu panelových domov. Máme viac ako 20-ročnú prax a sme držiteľom certifikátov ČSN EN ISO 9001: 2009 a STN EN ISO 14001: 2005. Pôsobíme v Južných a Stredných Čechách, Prahe a na Vysočine. Najviac sa zaoberáme zatepľovaním stropov, fasád a ...

ALBO je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Sme výrobcom drevených eurookien a vchodových dverí tej najvyššej kvality. Naša drevovýroba sa zameriava nielen na drevené a drevohliníkové okná a dvere, ale taktiež sa špecializujeme na zimné záhrady alebo sekčné garážové brány, ktoré sa vyznačujú perfektnou kvalitou a ...

Dodávka, e-shop, inštalácia - ostrovné fotovoltaické elektrárne.

Stavebno realizačná spoločnosť v Hradci Králové. Realizácia stavieb na kľúč. Zaistenie stavebného dozoru. Rozpočtárske, oceňovacie a poradenské činnosti.

Rekonštrukcia: -bytové jadrá -kúpeľne

Stavebná firma: -vykonávanie statického zabezpečenia objektov -zakladanie stavieb v ťažkých podmienkach.

Stavebná firma. Výstavba - základné dosky, hrubé stavby. Rekonštrukcia domov, bytov. Fasády, zateplenie. Búracie, terénne práce. Výkopové, zemné práce.