V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Naša firma sa zameriava na všetky stavebné a murárske práce. Ponúkame napríklad výstavbu domov, rekonštrukciu bytov, domov a bytových jadier vrátane všetkých pridružených prác, prípravné a dokončovacie stavebné práce a ďalšie. Pôsobíme predovšetkým v okrese Nymburk.

Oprava: - komunikácia tryskovou technológiou - Jetpatcher. Zemné a výkopové práce.

Ponúkam murárske práce rekonštrukcia kúpeľní obklady a dlažby, štuku a perlinku maľovanie domov aj bytov rozvody vody elektriny. Strechy.Viac informácií na e-maile na WhatsApp či po telefóne.

Rekonštrukcia, regenerácia, revitalizacesanace: - panelové domy - bytové domy - priemyselné budovy - administratívne budovy Stavebná činnosť: - zeteplování fasád - výstavba striech - opravy a rekonštrukcie budov - inžinierske siete - zemné práce - zatepľovanie domov - financovania

Spoločnosť KMT International, s.r.o. so sídlom v Ostrave sa špecializuje na navarovanie električkových a železničných koľajníc. Vykonávame renováciu a rekonštrukciu električkových oblúkov a križovatiek súčastí pomocou patentovanej technológie navarovanie automatom pod tavivom bez predhriatia. Naša technológia pomáha výrazne znížiť náklady na ...

Spoločnosť KORUstav, s.r.o. realizuje kompletné stavebné práce: - výstavba nových rodinných domov - rekonštrukcia najrôznejších objektov (rekreačné chalupy, vinárstvo, chyty, domy) Ďalej sa zameriava na byty a drobné práce.

Stavebná firma: - výstavba rodinných, bytových domov - hrubej stavby - rekonštrukcia objektov - fasády - liate podlahy - zemné, výkopové práce.

Projekčná kancelária Výstavba a realizácia - pozemné staviteľstvo

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

Inštalatérske práce a obrábanie Voda - kúrenie - plyn Inštalatérske práce: - vodoinštalácia - nové rozvody (plast, meď, pozink) - rekonštrukcia (plast, meď, pozink) - opravy a výmeny vodoinštalačného zariadenia - montáž a výmena vodomerov na studenú a teplú vodu - kanalizácia - výmeny, opravy, čistenie ležatého i stúpacieho ...

Naša firma Jiří Zíta sídliaca v okrese Liberec zabezpečuje stavby rodinných domov či obkladačské a Pokladacie práce, rekonštrukcie bytov a bytových jadier. Nájdete nás na adrese v obci Podhora 13.