V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná činnosť, stavebníctvo, stavebné práce: -vykonávanie stavieb, stavby, stavba -bytová a občianska výstavba -projekty, projektovanie stavieb a realizácia -stavby na kľúč -rekonštrukcia, modernizácia -zemné práce.

Kompletné rozvody vody, voda, odpadov, kúrenie. Murárske a obkladačské práce, murár. Bytové jadrá, jadro, kúpeľne, rekonštrukcia kúpeľní, vane, batérie, bojlery. Kotly, kotol, radiátory.

Bazény a bazénové rolety. Výroba a predaj: - plastové bazény s celkovým príslušenstvom. - plynomerové a elektromerové skrine - nádrže, sudy a kade na víno pre vinohradníkov - septiky, odlučovače olejov a tukov, nádrže na dažďovú vodu - stoly, drezy a pracovné dosky pre potravinársku výrobu - regály, obloženie stien, chladiarní. - potrubia, ...

Drevostavby Harabiš, s.r.o. dodáva zrubové domy, chalupy a chaty.