V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Práca: - murár, murárske - maliar - rekonštrukcia, novostavby

Naša firma sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva. Do nášho repertoáru patrí pokládka obkladov a dlažieb, realizácia omietok a fasád, sadrokartonárske aj podlahárske práce. Venujeme sa tiež rekonštrukciám kúpeľní, interiérov a murovaniu priečok. Ku každej zákazke pristupujeme individuálne a naším cieľom je kvalitne ...

Obchodná a stavebná firma Břeclav. -stavebné práce -hydroizolace plochých striech -izoláciu proti zemnej vlhkosti, tlakovej -tepelné izolácie, zateplenie objektov -injektáž proti zemnej vlhkosti -podřezání muriva, sanácia muriva -rekonstrukce objektov -výstavba RD, domov na kľúč -Práca Autoplošina -vizualizace stavieb a ...

Stavebná činnosť: -inženýrské stavby -dopravní stavby -bytové a občianske stavby -Priemyselné stavby doprava: -Cestná nákladné LIAZ, Tranzit. predaj: -stavebné materiály -stavebniny. Výroba, kovovýroba: -zámečnická.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roku 2003 a je jedným z najväčších dodávateľov čistiarní odpadových vôd pre rodinné domy a malé prevádzky. Svoju činnosť v roku 2006 rozšírila o predaj a prenájom obytných áut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.

Služby pre Vaše bývanie: - rekonštrukcia interiérov - podlahy - financovania - e-shop.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - oceľové konštrukcie - opláštenie hál a budov (steny, strechy), rekonštrukcie a opravy existujúcich strešných a stenových opláštenia halových objektov - montované haly (skladové, výrobné). Stavebné a montážne práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Ponúkame správu a údržbu nehnuteľnosti a to v týchto kategórii. Realitná činnosť nákup, predaj, prenájom, bytu a domov, údržba nehnuteľností v stavebných činnostiach, vypratávacie práce lacné sťahovanie. Našu činnosť prevádzkujeme v kraji Vysočina, Jihlava, Humpolec, Pelhřimov, Žďár nad Sázavou.

Murárske a obkladačské práce: -obklady, pokládka dlažieb -fasádne práce -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier -montáž sadrokartónu -murárske práce.