V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Práca: -zakladanie stavby -búracie práce -upratovacie práce -inžinierske siete -terénne úpravy -pokládka panelov -likvidácia nebezpečných odpadov a dekontaminovanej pôdy Zemné a výkopové práce, výkopy a zásypy: - káble, prípojky - bazény - ťažba a odvoz zeminy.

Mykhaylo Drahuskyy sa zaoberá stavebnou činnosťou. Ponúkam stavebné práce, sadrokartonárske práce, rekonštrukcie bytov a kúpeľní. Činnosť: - stavebné práce - sadrokartonárske práce - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcia kúpeľní. Sídlím na adrese Makovského 1339/16, Praha 6 - Repy.

Stavebná firma: -rodinné domčeky na kľúč -rekonstrukce -haly služby: -projekce -vizualizace 3D -stavebné dozor stavby na kľúč -občanských i priemyselných stavby rodinných domčekov rekonštrukcia a adaptácia votavů sadrokartónové konštrukcie zateplenie fasád jednotlivé stavebné práce elektroinštalácie a hromozvody, káblové ...

Naša firma Jiří Hickl vykonáva izolácie plochých striech, terás, balkónov, záhradných jazierok, bazénov a ich rekonštrukcie na kľúč, vrátane všetkých klampiarskych prvkov. Zabezpečujeme drobné opravy plochých striech a ich pozáručný servis. Pracujeme s fóliovými hydroizoláciami a s asfaltovými pásmi. Opravíme Vám strechu, terasu, garáž. Navrhneme ...

Naša stavebná firma ponúka komplexné stavebné a remeselné práce. Súčasťou našej činnosti sú napríklad sadrokartonárske a murárske práce, kompletná rekonštrukcia bytových jadier, rekonštrukcia bytov, pokládka obkladov a dlažieb. Ďalej sa zaoberáme napr. stavbou okrasných plotov a múrikov. Pôsobíme predovšetkým v okrese Břeclav.

Kúpeľňové a kuchynské štúdio. Realizácia interiérov "na kľúč" v oblasti stavebných a stolárskych prác - byty, rodinné domy. rekonštrukcia: - kúpeľne, bytové jadrá, kuchyne. Výroba a montáž: - kuchynské linky - vstavané skrine. Zatepľovanie budov - domov, firiem a iných objektov.

Drevostavby. Návrhy, realizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - novostavby. Výroba: - terasy - altány - pergoly - záhradné stavby.

- rekonštrukcia kúpeľní, bytového jadra - maliarske práce - montáž sadrokartónu - drobné murárske práce