V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Klampiarstvo a oprava karosérií -Veľkoobchod a maloobchod Pokrývačstvo, tesárstvo

Zemné a výkopové práce. Výstavba športových areálov a ihrísk. Výstavba komunikácií a spevnených plôch. Doprava.

Výstavba drevostavieb, rekreačných stavieb, kanadských domov i tesárskymi prácami. Drevostavby sú realizované kompletne, teda aj s návrhmi a projekciou a financovaním. Pracujeme na území celej Slovenskej republiky, aj na slovenskom a v okolitých štátoch. Sme spoľahlivá firma s precízne a rýchlo odvedenú prácu.

Stolárstvo. Výroba - dvere, vráta - drevostavby - záhradný nábytok - posedy a prístrešky pre zver - orientačná tabuľa pre mapy a cyklotrasy.

Tesárstvo, tesárske práce, tesár Růžička Drevovýroba. Píla pásová-porez dreva, guľatiny. Predaj-rezivo. Pôdna vstavba, strešná konštrukcia, krovy-systém Knauf. Montáž strešné okná, okno. Výroba drevené rodinné domčeky, drevený dom, domy.

Oceľové haly. výroba a montáž: -celové haly pre výrobné, skladové, logistické a športové účely -oceľové konštrukcie a zámočnícke výrobky z nerezu -povrchová úprava materiálu (tryskanie, komaxit, zinkovanie i.) -opláštění -Komplexné dodávka projektov vrátane statiky

Sme mladá firma, ktorá si zakladá na individuálnom prístupe ku každej našej zákazke a osobným prianiam našich klientov. Radi za Vami prídeme kamkoľvek. Zameriavame sa na: Kompletná rekonštrukcia bytov a rodinných domu. Od zednichých, sadrokartonárskych, elektrikárskych, inštalatérskych, obkladačských až po maliarske práce okrem iného ponúkame aj ...

E-shop zameraný na kúpeľne - sanitu, kúrenie - ohrev vody a inštalácie. Rekonštrukcia kúpeľní, kúrenie, bytových jadier, vrátane poradenstva, návrhov, realizácia na kľúč.

Stavebné práce: -inžiniering (engineering) -dodávky stavieb na kľúč -rekonštrukcia, demolácia, adaptácia -stavby pozemné, občianske, priemyselné -rodinné domy-dodávky vrátane projekcie a architektonického riešenia.

Vykonávame všetky stavebné práce. Rodiné domy na kľúč. Pokladáme základové dosky, prerábame bytové jadrá, sadrokartóny, zatepľovanie budov, obklady a dlažby, zámkové dlažby, atď. Ďalej inštalujeme garážové vráta aj priemyselné. Ďalej sme schopní pomôcť s programom Zelená úsporám.