V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Vykonávame: - výstavba pozemnej a inžinierskej stavby - izolačné práce.

Návrhy a realizácia - interiéry Výmena - okná - dvere Stavba a rekonštrukcia - rodinné domy - garáže - občianske stavby - bytové jednotky

Murárstvo Obkladačské práce - rekonštrukcia nehnuteľností - zámková dlažba - omietky

Stavebné práce: - murári - obkladači - tesári - podlahári - sadrokaronári - zatepľovacie a izolatérske práce - akustické a antivibračné opatrenia - rekonštrukcia - výstavba rodinných domov na kľúč.

Developerské projekty, developer: - výstavba rodinné domy, bytové domy aj na kľúč.

Špecializovaná športová firma. Výroba, výstavba, dodávateľ, poradenstvo, realizácia: - ihrísk (ihrisko) na vonkajšie účely - ihrisko môže byť realizované až pre 11 športov - florbalové mantinely - bedmintonové ihrisko (kurty), povrchy pre bedminton.

Vykonávame: - drobné stavebné práce - rekonštrukcia bytových jadier.

Vykonávame: - drobné stavebné práce - rekonštrukcia bytových jadier.

Obchodná a stavebná činnosť, výstavba a rekonštrukcia budov pre súkromný aj verejný sektor.

Rozvody plynu Montáž - kúrenie podlahové, stenové a ústredné Montáž - kotly BAXI, JUNKERS, DAKON, ... (plynové a elektrické) Rekonštrukcia - kúpeľne - bytové jadrá Rekonštrukcia - kúpeľne

Maliarstvo a natieračstvo -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Klampiarstvo a oprava karosérií Pokrývačstvo, tesárstvo

Predaj, stavebné úpravy, služby: -predaj, vybavenie a montáž kancelárskeho nábytku, stoličiek a doplnkov -stavebné úpravy, vrátane maľby, pokládky kobercov, PVC, plávajúcich podláh, elekro, vodo-topo atď. -počítačové spracovanie v 3D -masívne podlahy -rekonštrukcia.

Stavebná a inžinierska spoločnosť: -vykonávanie stavieb vrátane ich zmien, udržiavacích prác na nich a ich odstraňovanie -novostavby na kľúč vrátane projektu -občianska a priemyselná výstavba -rekonštrukcia a modernizácia objektov -opravy pamiatkovo chránených stavieb. -sanácia zavlhnutých budov -špeciálne stavebné práce ...

Tesárske práce Stolárske práce Stavba - rodinné domy na kľúč Murárske práce

Výstavba: - inžinierske siete - podzemné stavby - pozemné stavby - banské a ekologické stavby.

Inžinierske stavby, podzemné a inžinierske siete, pozemné stavby, banské a ekologické stavby.

Stavebná firma, výstavba, zakladanie, realizácia a likvidácia stavieb. Zemné a murárske práce. Pokládka zámkovej dlažby (zámková dlažba).

Vykonávame: - rekonštrukcia bytových jadier - murárske, stavebné, maliarske, elektroinštalačné a podlahárske práce Ďalej sa zaoberáme predajom podlahových krytín.

Elektroinštalácia a Elektromontáže: - Rozvody elektro priemyselných aj obytných budov - Fotovoltaické elektrárne - Hromozvody - Inštalácia a montáž osvetlenia interiérov a exteriérov - Revízia Novostavby a rekonštrukcia: - Byty, administratívne budovy a objekty štátnej správy - Murované rodinné domčeky - Drevostavby - Činžové bytové ...

Stavebná firma: - rodinné domy - omietky - podlahy - obklady, dlažby

Montáž, povrchová úprava: -sadrokartóny -kazetové podhľady THERMATEX -strešné okná VELUX. Realizácia: -rekonštrukcia: -pôdne priestory -bytové jadrá. Práca: -elektroinštalačný. Zaistenie: -práca: -stavebné -vodo-topo-plyn -tesárske -pokrývačské -klampiarske -zatepľovanie fasád -odhady nehnuteľností.

Služby: -projekty a požiarne posúdenie -rekonštrukcia -pôdne vstavby -stavby na kľúč -zatepľovanie.

Stavba, predaj a prenájom rôznych veľkostí mobilných montovaných hál, majú využitie ako skladové haly, jazdecké haly, športové haly či výrobné haly.

Dovoz, montáž, pokládka a servis betónových a plechových prefabrikovaných garáží na kľúč. Jedná sa vysoko akostné garáže nemeckej výroby!