V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Kompletné stavebné práce - stavba rodinných domov na kľúč - zateplenie fasád - rekonštrukcia - stavebný dozor

Stavebné práce: - protihlukové steny - pokládka - vonkajšia dlažba.

Stavebná firma: -poradenské služby -stavebný dozor -projektová činnosť -rozpočtovanie stavieb -výstavba, nadstavba rodinných domov -pokrývačské a klampiarske práce -zámkové dlažby -zatepľovacie systémy a dekoratívne omietky.

Služby: - inštalácia solárnych systémov na strešné konštrukcie - výstavba solárnych elektrární.

Stavebná firma: -stavebné práce -špecializovaná stavebná chémia: -hydroizolácia strešných plášťov -liate podlahy -zatepľovanie fasády -rekonštrukcia: -bytové jadrá -interiéry rodinných domov -pokládka: -obklady, zámková dlažba -montáže: -plávajúce podlahy -sadrokartóny -kuchyne. -drevostavby.

Stavebná činnosť: - dodávky monolitických železobetónových konštrukcií posuvným a systémovým debnením v ČR aj v zahraničí - generálne dodávky stavieb, nosné konštrukcie budov, silá.

Výroba, dodávky na kľúč, inžinierska a poradenská činnosť: - výrobné linky pre priemysel Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - priemyselné haly a objekty - oceľové konštrukcie - sklzy, násypky, výsypky, dopravné cesty Výroba, stavba, rekonštrukcia: - oceľové zásobníky, silá - mostná konštrukcia.

Profites Ponuka činností: -stavba a rekonštrukcia krovov -generálne opravy striech -výroba a montáž drevených konštrukcií -výroba a montáž altánkov a pergol -pokládka podláh Ďalej vykonávame: -ochranné a preventívne nástreky dreva a strešných krytín -pokládku dlažby a lepenie obkladov -kúpeľne na kľúč -práca so sadrokartónom

VYKONÁVANIE: DREVOSTAVBY: Typové domy aj individuálne projekty ekologických drevených domov v rôznych tepelných štandardoch. Energeticky úsporný, nízkoenergetický aj pasívny dom priamo vám na mieru. IZOLÁCIA CELULÓZOU: Prírodná tepelná izolácia vám ponúka komfort, kvalitu, rýchlosť aplikácie a príjemnú cenu.

Bohemia Wind Výroba, montáž, servis, poradenské služby: - Veterné elektrárne - Mobilné veterné elektrárne

Stolárstvo. Všetky práce z dreva Výroba: - drevené okná, dvere - nábytok na zákazku - pergoly, schodiská, ploty

Niečo o nás...Stavebná firma EBB Praha, s.r.o. vznikla v januári roku 2007 so zameraním na stavebnú a obchodnú činnosť. Ako iste viete, stavebných firiem na území hlavného mesta Prahy a okolia je nemalý počet a je naozaj z čoho vyberať.

Zámočníctvo, výroba, montáž: -drôtené oplotenky a sklady -pojazdné vozíky na náradie a pracovné stoly, (ponk) -oceľové stavebné konštrukcie -špeciálne dielenské pomôcky -rôzne prípravky -pojazdné a otočné brány -anténne stožiare -oceľové konštrukcie plachtových hál a konštrukcia autoplachiet -výrobné a montážne haly -plechové haly a ...

Montáže: - obklady, dlažby. Rekonštrukcia: - domy - bytové jadrá - kúpeľne.

Stavebná firma. Stavebné projekcie. Výstavba: - komplexné stavebné práce - rodinné domy na kľúč. Autorizovaný predajca stavebného stenového systému IZOBLOK.

kúpeľne, rekonštrukcia -pokládka podláh -obklady

Stavebná činnosť: -novostavby, hrubé stavby, rekonštrukcie, stavebné úpravy a opravy rodinných domov, bytov, priemyselných stavieb

Stavebné práce, staviteľstvo, stavby rodinné domy na kľúč. Rekonštrukcia bytového fondu a výstavba rodinných domov na kľúč. Výstavba garáží, pivníc, komerčných stavieb z tvárnic Be-tong. EKO domy.

Výroba a predaj: -veterné elektrárne TAAWIN od 1-50kW. Ponuka jednotlivých strojov: -TAAWIN 5000-pre vykurovacie účely, možno dodať aj s jednofázovým generátorom. -TAAWIN 10kW Podnikateľ-určený pre dodávky do rozvodnej siete s plne automatickou prevádzkou -TAAWIN 15kW Podnikateľ-špička v ponuke firmy, plne elektronické ...

Stavebná firma. Kompletná stavebná činnosť. Realizácia stavieb malého i veľkého rozsahu na kľúč. Prefabrikované aj monolitické stavby vrátane rekonštrukcií, projektové dokumentácia, inžinieringu a subdodávateľské činnosti. SLUŽBY: -vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho ...

Stavebná spoločnosť. zemné a búracie práce.

VYKONÁVANIE: - elektroinštalačné práce ( vrátane revízií ) - vodoinštalačná práca - kúrenárske práce - podlahové kúrenie - inštalácia plynu STAVEBNÁ ČINNOSŤ: - hlavná stavebná výroba i pridružená stavebná výroba (HSV aj PSV) MONTÁŽ: - podlahové kúrenie ( elektro ) STROJIARSTVO: - kovovýroba

Stavba - pergoly, tesárske práce -plynoinštalačná práca -kúrenárske práce -zatepľovanie -montáž - plastové okná -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na kľúč -murárske práce -klampiarske práce -kompletná realizácia - strechy, pokrývačské práce.

Výstavba, prevádzka, dodávka fotovoltaických elektrární: - fotovoltaická elektráreň (výstavba FV elektrární) na kľúč - polohovacie jednotky - fotovoltaické panely, meniče napätia, príslušenstvo - solárny park.