V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Developerská spoločnosť - stavebné projekcie vrátane dodávky stavieb.

Stavebná firma, výstavba: - novostavby - rekonštrukcia budov - výkopy, pokládka telekomunikačných a elektrických sietí - optické siete - vodovody, kanalizácia - chodníky.

Výstavba: - nízkoenergetické drevostavby - úsporné drevostavby.

Dodávka, montáž: - solárne systémy - kombinované vykurovacie systémy - tepelné čerpadlá.

Stavebná činnosť - bytová výstavba. Realitná činnosť - predaj domov.

Ponúkame stavebné, výškové a záhradnícke práce, rekonštrukcie športovísk, revitalizácie, správu a údržbu nehnuteľností i projektovej činnosti.

Výstavba: - inžinierske siete Zemné práce. Projekcia, výstavba, opravy a rekonštrukcia: - cesty - miestna komunikácia - chodníky - lesné a poľné cesty, ... - ekologické stavby - vodohospodárske stavby.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie budov - fasády - rekonštrukcia budov.

Stavebná firma. Realizácia: -stavby: -občianske -bytové -priemyselné -ekologické -stavby na kľúč. Rekonštrukcia stavieb.

Práca: -jadrové vŕtanie a kotvenie -rezanie -hydraulické trhanie -demolácia -izolácia -zámočnícke práce -stavebné a bytové rekonštrukcie

Služby: -riešenie cestnej dopravy -koncepcia dopravy -prieskumy dopravy -návrhy cyklistickej infraštruktúry, parkovacích plôch a infraštruktúry po pešej -úpravy centier miest

Príprava a realizácia bytových projektov - bývanie pre seniorov, družstevné bývanie a nájomné bývanie - projektová a inžinierska činnosť - developerská činnosť.

Výroba, výstavba: - drevostavby - klasické viazané krovy - zbíjané, lisované väzníky - pohľadové drevené konštrukcie - atypické drevené konštrukcie.

Stavebná činnosť - bytová výstavba na kľúč - murárske, betonárske, omietkárske a lešenárske práce - zatepľovanie budov - práce tesárske, stolárske, klampiarske, izolatérske, zámočnícke, inštalatérske.

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová a nebytová výstavba - rekonštrukcia Developerská činnosť.

Práca: -realizácia stavieb -rekonštrukcia -záhradnícke služby

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia bytov, kúpeľní a bytových jadier.

Služby: -stavebné práce v oblasti železničnej dopravy

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie - fasády - pokládka zámkovej dlažby - renovácia pamiatok, hradov a zámkov.

Stavebné a maliarske práce - rekonštrukcia historických fasád - zatepľovanie rodinných domov a bytových jadier - tesárske práce - klampiarske práce - murárske práce.

Stavby, projekcie, dodávky, výroba, servis: -záhradné stroje -poľnohospodárske stroje pre malé hospodárstva Projekty, vývoj, dodávky

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Hostinská činnosť -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných ...

Prevádzkovanie solárií -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy u fyzických a právnických osôb -Špecializovaný maloobchod -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Stavebná firma - sadrokartonárske práce - zatepľovanie fasád - murárske práce - rekonštrukcia.