V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stolárstvo. Výroba - vstavané skrine - kuchyňa - spálňa - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - pergoly, prístrešky - záhradné domčeky a nábytok.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové nádržky, nádrže na dažďovú vodu - vsakovacie systémy - čističky odpadových vôd pre rodinné domy.

Generálny dodávateľ pozemných stavieb.

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Betonservis s.r.o., stavebníctvo, špecializácia na : monolitické hrubé stavby; základové dosky, pasy, pätky, betónové vence a monolitické železobetónové stropy - rodinné domy, priemyselné stavby, haly; oporné aj nosné múry; výroba a uloženie betonárskej výstuže, betónovej konštrukcie aj v pohľadovom prevedení.

Výstavba bytových domov a predaj bytov.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných nízkoenergetických domov - rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia kúpeľní.

Pozemné staviteľstvo, developerská a realitná činnosť - bytová výstavba a rekonštrukcia budov - výškové práce - zatepľovanie - projektové práce.

Stavebná firma, stavebné práce, staviteľstvo: -obnova, rekonštrukcia a zatepľovanie fasád budov. Vykonávame zatepľovanie budov, rodinných domov. Zhotovenie stavebnej projektovej dokumentácie. Rekonštrukcia budov.

Služby: -demolácia budov -stavebné práce -úpravy terénov a záhrad -prestavba bytových jadier -úpravy interiérov -obkladacie práce -usadzovanie plastových okien -predaj čadičovej dlažby, ecoru a plastových okien

Stavebná spoločnosť - bytová výstavba - drevostavby, drevené domy.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - drevostavby na kľúč.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - priemyselné stavby - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie budov.

Realitná a stavebná činnosť - predaj a prenájom domov - výstavba rodinných domov na kľúč.

Služby: -realitná činnosť Stavba, výstavba: -bytová aj nebytová

Stavebné, výkopové a zemné práce. Našu stavebnú činnosť realizujeme v okresoch Zlín, Kroměříž, Vsetín, Uherské Hradiště.

Realizácia stavieb, ich zmien a odstraňovanie. - zateplenie fasád - výstavba objektov - rekonštrukcia objektov.

Developerská a stavebná spoločnosť - rodinné domy na kľúč.

Služby: -úprava nehnuteľností na predaj a prenájom

Stavebná spoločnosť - rekonštrukcia historických objektov - nová bytová výstavba.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy