V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Hlavné stavebné činnosťou firmy Inžinierske stavby Neumann so sídlom v Znojme je výstavba inžinierskych sietí, kanalizácií, vodovodov, vodojemov, ČOV, betónových monolitických konštrukcií. Sme vybavení všetkými potrebnými prostriedkami pre kompletnú realizáciu inžinierskych stavieb. Sme špecialisti na betónové monolitické konštrukcie, vrátane ...

Stavebníctvo: -stavba RD -rekonstrukce bytových jadier -obklady a dlažby -zateplení fasád -sádrokartony -zemní a výkopové práce -izoláciu ai.

Služby. Účtovníctvo: -zakladanie spoločností s ručením obmedzeným so zápisom do obchodného registra -vedenie jednoduchého i podvojného účtovníctva a mzdovej agendy pre české firmy, pre rakúske firmy a drobných podnikateľov v spolupráci s rakúskymi daňovými poradcami v českom i nemeckom analýze -hospodárske analýzy v českom aj nemeckom ...

Práca: -stavebné -murárske -rekonštrukcia stavieb -fasády, fasáda -zatepľovanie budov, rod.domček -sadrokartóny, priečky, všetky podhľady obklady -obkladačské, všetky dlažby, vrátane zamkových a terasových dlažieb. Výstavba, stavba: -rodinné domy, chatky, pergola. -novostavby.

Spoločnosť VF - Bau s.r.o. pracuje v oblasti stavebníctva so špecializáciou na fasády, zateplenie, rekonštrukcia bytových jadier a stavieb. Ďalej sa spoločnosť zameriava aj na pokládku dlažby, stavbu plotov a montovanie okien.

Výroba, montáž: - regulačná stanica - plynové domové rozvody. Predaj: - kotolne - na splátky. Revízia: - plynové, elektrické zariadenia. Výstavba plniacich staníc CNG, prestavba vozidiel na CNG.

Zákazková stolárska výroba. -kuchyň, kuchynská linka -Vstavaný skriňa -obývacia stena -ložnice -kancelárskych nábytok -zahradní architektúra - ploty, pergoly, altánky, záhradné domčeky.

Predaj, e-shop: -bonsaje, TOP bonsaje -polotovary a pestovaný materiál -keramické misky, doplnky -náradie na bonsaje -misky z netradičných materiálov -hnojivo na bonsaje -chemická ochrana, substráty -mykorhízne prípravky, bambusové doplnky -bonsajové výstavné stolíky -knihy o bonsajoch -časopisy o bonsajoch -suiseki -záhradné ...

Stavebná firma zaisťujúca realizáciu bytových a komerčných objektov na kľúč. Vykonávame stavby rekonštrukcie RD a bytov. zabezpečenie projektovej činnosti a stavebného dozoru vo výstavbe.

činnosť: - rekonštrukcia kúpelní

Práca: - výstavba zrubových a polorúbených domov - kompletné zaistenie stavby - voda, kúrenie, plyn - vrátane projektových dokumentácií - stavebné práce - výstavba hrubej stavby rodinných domov, rekonštrukcia objektov aj bytov, vrátane projektových dokumentácií. Drevené domy Náchod, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Rychnov ...