V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Hlavným účelom, pre ktorý bola príspevková organizácia zriadená je: - výkon vlastníckych práv kraja k cestám II. a II. triedy - údržba ciest I. triedy, rýchlostných ciest a diaľnic - zabezpečenie výstavby a modernizácie ciest II. a III. triedy.

Naša spoločnosť UNIGRANIT Písek a.s. sa zaoberá opracovaním prírodného kameňa a stavebníctvom. Kamenická divízia: - opracovávanie prírodného kameňa - spracovanie žuly, mramoru, pieskovca - kamenárskej práce. Výroba, predaj: - pomníkové diely - dlažby, obklady - schody, parapety - vonkajšie sokle a fasády - kuchynské a ...

Firma sa zaoberá výstavbou a rekonštrukciami občianskych i priemyselných stavieb. Medzi naše hlavné činnosti patrí vykonávanie týchto prác: -základy, základové dosky, hrubé stavby, fasády a ich zateplenie, izolatérske práce, zámkové dlažby, interiérové práce, obklady, dlažby, sadrokartóny a j.

Stavebno obchodná spoločnosť - návrhy a realizácia interiérov aj exteriérov. Činnosť - podlahárske práce, pokládka podláh - sadrokartonárske práce - maliarske práce - rekonštrukcia bytových jadier. E-shop - fasádne a maliarske farby - tmely, tesnenia - dlažby - sadrokartón - náradie.

Stavebné práce, stavby: -špecialista na sadrokartóny a podkrovné byty (kompletná dodávka) -stavby rodinných domov na kľúč -rekonštrukcia, prestavby -fasády, zatepľovanie fasád, tepelná izolácia -rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľne -obkladačské práce.

Maliarske, lakovnícke a výškové práce. Prenájom pracovných plošín. Zemné a búracie práce. Vedenie účtovníctva. Metalizácia zinkovaním a šopovaním.

Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - rekonštrukcia bytových jadier.

Služby: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - dokončovanie stavieb - dodávka a montáž okien, dverí (drevené, plastové, hliníkové) Stolárstvo: - výroba, oprava okna, dvere - zákazková výroba nábytku - pergoly, altány, terasy Čistenie suchým ľadom.

Služby: -stavebné práce -murárske práce -rekonštrukcia objektov, bytových jadier -omietky, dlažby, obklady, sadrokartóny

V projekte Jesenice City ponúkame byty aj komerčné priestory. Projekt sa nachádza v obci Jesenice neďaleko Prahy. Byty sú navrhnuté pre maximálne pohodlie klientov. Komplex disponuje celkom 98 bytmi s veľkosťami od 1 + kk do 4 + kk. Jesenice predaj bytov nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zaistíme ...

Stolárske práce: - výroba a montáž zákazkových stolárskych výrobkov . -nábytok -pergoly -ploty -vráta

Dodávame kvalitné drevené zruby a zrubové stavby. V Európe patríme k popredným v odbore a sme významný výrobca kanadských zrubov. Realizovali sme už viac ako 200 zrubových domov po celej SR. Zruby na kľúč ponúkame so zárukou 30 rokov

Údržba zelene a komunikácií, ekologické nakladanie s odpadmi. Ponúkame Vám služby: - tvarovanie a redukcia stromov, kríkov a plotov - ošetrenie drevín - údržby súkromných aj verejných záhrad - starostlivosť o záhony - zimná údržba - realizácia a servis na detských ihriskách.

Firma Pavel Parízek sa zameriava na stavebné práce. Vykonáva zatepľovanie budov, nátery fasád, murárske, omietkárske a tiež štukatérske práce. Sídlo firmy nájdete v obci Slepotice, okres Pardubice. Stavebná činnosť, práca: - zatepľovanie budov - nátery fasád - omietkárske - štukatérske - murár, murárske. Kvalitné stavebné, omietkárske a ...

Vykonávame stavby rodinných domov, rekonštrukcie, opravy RD a priemyselných objektov, zatepľovanie fasád. Kompletné služby vrátane rozpočtu, návrhu, prevedenia a dodávky materiálu. Ponúkame dlhodobú tradíciu a seriózny prístup.

Montáž solárnych systémov na ohrev vody a vzduchu. Montáž malých veterných elektrární na výrobu el.energie.

Stavebná činnosť - výstavba z ekopanelov - návrhy a realizácia interiérov - montáž zemnej skrutky - predaj, montáž tieniaca technika, rolety, žalúzie.

Činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - pokládka zámkovej dlažby

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - elektroinštalačná práca, elektroinštalácia - montáž elektrických rozvodov - montáž elektrických spotrebičov a osvetlenie NN.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia Služby: - technický dozor investora - koordinátor BOZP

Stavebné práce: - rekonštrukcia bytových jadier.

Služby: - vypracovanie štúdie, 3D návrhu a projektu pre realizáciu - vybavenie stavebno správnej agendy a dokumentácie Realizácia: -všetky stavebné úpravy vrátane SDK, obklady, dlažba -TZB - rozvody elektro, voda, plyn, kúrenie a ventilácia -maľby a tapety -sklenárske a pasiarske výrobky a konštrukcie -podlahy.

Vykonávame práce: - zatepľovanie budov -polystyrén biely, sivý, Baumit Open, Clima, čadičová vata - obklady a dlažby - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - natieranie fasád - všetky druhy murárskych prác. - vykonávanie montáže sadrokartónu - opravy soklov domu - predaj fasádnych materiálov.