V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná činnosť - základové dosky, hrubé stavby - výstaba nízkoenergetických domov, pasívne domy, drevostavby - pokrývačské práce - zatepľovanie.

Servis, opravy, montáže - solárne systémy. Ďalšia prevádzka - adresa: Brnenská 681/5, Hodonín - tel. 518 321 158, 608 741 635.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - nebytová výstavba - športoviská Služby: - developerská činnosť - stavebná projekcia

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci sa zameriava na rekonštrukciu a realizáciu bytového jadra, bytov a kúpeľne. Prevádzkujeme tiež špecializovanú predajňu s vodoinštalatérskym materiálom, kde si vyberiete všetku stavebnú chémiu, kúpeľňový nábytok alebo kompletný systém plastových rozvodov vody. Vykonávame aj dodávku vonkajších a vnútorných ...

Stavebná firma, výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy - byty.

Stavebná firma: - VODOHOSPODÁRSKE STAVBY - revitalizácia tokov, rekonštrukcia stupňov a hatí, opravy hrádznych telies, protipovodňové opatrenia - práce spojené s údržbou a výstavbou rybníkov, mokradí a priehrad - EKOLOGICKÉ STAVBY - rekultivácia a sanácia skládok komunálneho odpadu - výsadba zelene a ich údržba v blízkosti ...

Predaj, montáž: - tepelné čerpadlá - rekuperačné jednotky - solárne panely.

Tesárske prácevýroba - drevostavby Stavebné stolárstvo Podlahárske práce Pokrývačské práce

Stavebná firma. Práca -zatepľovanie - fasády, budovy -výstavba rodinných domov na kľúč -zakladanie stavieb -ploty -zámkové dlažby -vnútorné obklady a dlažby -klampiarstvo -hromozvody -plastové okná a dvere. Služby: -stavebný dozor.

Realizácia a rekonštrukcia interiérov - sadrokartonárske práce - murárske práce - obkladačské práce - izolačné práce.

Garážové státie, altány, pergoly, záhradný nábytok, drevené obklady a podhľady, krovy to všetko a ešte viac pre Vás vyrobí tesárstvo Miroslav Bár. Sídlo firmy nájdete v obci Hukovice, okres Nový Jičín. Práca, remeslo: - tesár, tesárstvo - tesárske. Výroba, realizácia: - konštrukcia drevostavieb - krovy - altány, pergoly - garážové ...

Kúpeľne Spevák. Maloobchod, veľkoobchod, e-shop: -sprchovacie kúty, vane. -sanitárna technika. -obklady, dlažby. -kúpeľový nábytok. -kúpeľňové doplnky. Služby, práce: -rekonštrukcia kúpeľní. -grafické návrhy kúpeľní.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia objektov - búracie a demolačné práce - murárske práce.

Stavebná firma: -dopravné stavby -inžinierske stavby -inžinierske siete -dlaždičské a obkladačské práce -zámočnícke práce -predaj a osadzovanie kamenných prvkov.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných a bytových domov na kľúč.

Stavebná činnosť, staviteľstvo - bytová výstavba, stavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia objektov - realizácia záhradných a interiérových bazénov - murované ploty a oplotenie rodinných domov.

Stavebná firma. Výstavba, realizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - bytové domy, byty. Vodoinštalatérske práce. Kúrenárske práce. Elektroinštalačné práce.

výroba a montáž pergol, altánkov, terás, záhradných domčekov, prístrešku pre autá a iných drevených konštrukcií, pokládka plávajúcich podláh, pokládka zámkovej dlažby a obrubníka

Stavebná činnosť - bytová výstavba, stavba rodinných domov - priemyselná výstavba, staveby pre poľnohospodárstvo - rekonštrukcia objektov - demolačné práce.

Dodávka - železobetónové montované konštrukcie hál a skeletov Projekčná činnosť

Stavebná činnosť, výstavba: - bytová - nebytová - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - zakladanie stavieb

Stavebná firma: - novostavby - rekonštrukcia budov.

Stavebná činnosť - revitalizácia a rekonštrukcia panelových a nájomných domov - zateplenie objektov - murárske práce - sadrokartonárske práce - klampiarske a zámočnícke práce.

Stolárske a stolárske práce: -kuchynské linky a jedálne -vstupné haly a botníky -vstavané skrine a úložné priestory -spálňa a obývacie izby -komerčné priestory a kancelársky nábytok -schodiská, zábradlia a rebríky -pergoly, prístrešky a garážové státie -záhradný nábytok a detské ihriská -atypická výroba.