V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná firma, centrála spoločnosti: - cestné stavby, mosty - vodohospodárske stavby - železničné stavby.

Projekcia, montáž, servis: - solárne elektrárne.

Práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske - opravy striech. Výroba, montáž: - pergoly, záhradné domčeky.

Práca, služby: -zámočníctvo -výškové práce za pomoci horolezeckej a speleologickej techniky -montáže konštrukcií -čistiace a umývacie práce -inštalácia reklamných pútačov -obnova, rekonštrukcia fasády a natieračské práce -prerezávanie stromov. Dielňa: -Areál Palečkovho mlyna v Třebíči -ul. Brnenská.

Zákazková výroba: nábytok - materiál masív, lamino: -kuchynské linky (kuchyne) -predsiene -šatne a bytové doplnky -masívna spálňa, skrine, postele -záhradné altány a nábytok. Opravy, rekonštrukcie a reštaurovanie: starý nábytok: -stoličky, skrine, komody, bytové doplnky.

Služby: - zabezpečenie projektu, vrátane usadenia domu do terénu - murárske a obkladačské práce - tesárske a pokrývačské práce - podlahárske práce - sadrokartónové konštrukcie - plastové okná s nemeckým profilom VEKA - vodo - topo - elektromontáže - zemné práce - grafické návrhy kúpeľní a interiérov

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - výkopové práce

Stavebná spoločnosť, výstavba: - drevostavby - sadrokartonárske práce.

Výstavba, stavba: -rodinné domy Prenájom, požičovňa: -stavebná mechanizácia

Projekčná a stavebná firma: - nový bytová výstavba - rekonštrukcia budov - hrubé stavby - stavebné projekcie.

Realizácia rodinných a bytových domov, opravy a pokrývanie striech, výroba oplotenia a fasád. Vizualizácia interiéru.

Lepené konštrukcie, lepené väzníky, drevené konštrukcie, drevené lávky a mosty, projektovanie drevených konštrukcií, drevostavby.

Firma Vladimír Jaňour - INSTAMONT sa zameriava na vykonávanie inštalatérskych a kúrenárskych prác. Dodávame a montujeme rozvody vody, kúrenie, plynové kotly, elektrokotle, podlahové vykurovanie aj tepelné čerpadlá. Našou ďalšou činnosťou je revízia a strojné čistenie kanalizácie. Sídlime v meste Hořovice. Kúrenárske, plynárske práce, dodávka, ...

Dodávka a montáž systémov pre úsporu energií. Tepelné čerpadlá Fotovoltaické elektrárne Solárny ohrev vody Vetracie jednotky Elektrické vykurovanie Elektrický ohrev vody Vykurovacie systémy Poradenstvo. Dodávame a montujeme tepelné čerpadlá. - systémy zem-voda s vrtmi - systémy s plošnými kolektormi - vzduch-voda aj tepelné ...

Projekcia, realizácia: - vodohospodárske stavby - kompletná výstavba vodovodov a kanalizácií, ORL, - odlučovače, retenčné nádrže - výstavba a rekonštrukcia čistiarní odpadových vôd, úpravní vôd a nádrží - rozpočty sietí - geodetické práce - tryskové injektáže - záporové a štetové steny - realizácia inžinierskych sietí a ďalšie ...

Murárstvo, práca: - strojné omietky - rekonštrukcia bytov, domov - zatepľovanie fasád - murárske práce - montáž sadrokartónu.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia domov, bytov - obklady, dlažby - izolácia - zatepľovanie - zámočníctvo Dodávka, montáž: - plastové okná Dodávková autodoprava.

Tesárstvo, výroba, montáž - drevostavby - krovy - záhradné pergoly a domčeky, prístrešky a altány. Tesárske práce - rekonštrukcia striech.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Služby v oblasti administratívnej správy a ...

Stolárska výroba - kuchyňa - vstavané skrine - dvere - pergoly - altány - drevostavby. Predaj stolárskych potrieb.

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - strojné omietky, zatepľovanie - rekonštrukcia kúpeľní - sadrokartonárske práce - zámková dlažba.

Stavebná činnosť - záhradné altány - prístrešky, pergoly - záhradné domčeky - záhradný nábytok na mieru.