V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

- kúpeľňové štúdio - kúpeľne na kľúč - kompletná rekonštrukcia bytových jadier

Regionálne partner a zastúpenie RD Rýmařov pre karlovarský kraj. Zameriavame sa na výstavbu nízkoenergetických domov na kľúč - projektace podľa priania našich klientov, výstavba drevostavby, financovanie aj pomoc s legislatívnym aspektom výstavby domu.

Spoločnosť Martin Vokál - MV SOLUTIONS vznikla v roku 2014. Hoci ide o veľmi mladú spoločnosť, staviame na dlhodobých skúsenostiach z oblasti čistenia odpadových vôd, servisu a prevádzky domových čistiarní odpadových vôd, projektových prác a poradenstvo.

Novostavby, Rekonštrukcia, Pôdne vstavby, Fasády Kompletný HSV-PSV

Firma Lotabel poskytuje komplexné služby v oblasti správy a údržby nehnuteľností s dlhoročnou praxou. Zaoberáme sa kompletnými rekonštrukciami domov a bytov vrátane el. a plynových rozvodov. Zároveň zabezpečujeme kompletné údržbárske práce všetkého druhu.

Stavebná činnosť. Stavba, rekonštrukcia: -bytové domy -Priemyselné, poľnohospodárske, občianske, inžinierske stavby, siete. Sklad, predaj, bazár, stavebniny: -stavebné materiál.

činnosť: - stavebné a montážne - obchodný - doprava a mechanizácia - čiastkové poddodávky - montáže oceľových konštrukcií a pod.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia

činnosť: - murár, murárstvo - rekonštrukcia - rekonštrukcie bytových jadier - sadrokartonárske práce - obklady, dlažby

Komplexná dodávka: - novostavby - stavby rodinných domov na kľúč. rekonštrukcia: - bytové, nebytové - interiéry.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Vykonávame všetky stavebné práce, ako je zatepľovanie fasád, murovanie či búranie priečok, rekonštrukcia bytového jadra, pokládka dlažby a obkladov, úprava omietok, pokládka zámkovej dlažby a rekonštrukcia príjazdových ciest a mnoho ďalšieho.

služby: -zemní práce -kopání základov stavieb, kompletná realizácia základných dosiek -úprava terénu -preprava a predaj betónu Základové dosky: -betonáž pásov a dosiek -uložení anhydritových a betónových samonivelizačných poterov -přeboušení povrchu pred pokládkou finálnych vrstiev Predaj, servis: -tlakových čističov a zametacích ...

práca: - obkladačské - rekonštrukcia kúpelní

Ski areál Paseky nad Jizerou - lyžiarsky vlek - požičovňa lyžiarskeho vybavenia - lyžiarska škola. Stavebná činnosť - výstavba rodinných a rekreačných objektov - výstavba bytových a komerčných budov - výstavba zasnežovanie, lyžiarskych vlekov a lanových dráh - výstavba inžinierskych sietí a drobných prístupových komunikácií - ...

Výroba, oprava, repasovanie: -cerpadlo a miešadla na kaly. montáže: -Technológia na čerpanie a uskladnenie bravčové a hovädzie hnojovice. Výstavba: -železobetonové záchytky -fotovoltaické elektrárne.

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier - montáže zatepľovacích systémov a sadrokartónu

Staviame kamenné múry, rekonštrukcia terasy, dlažby, zámkovej dlažby, ručné hĺbenie studní, staviame domy na kľúč, fasády maľby a nátery ďalej pergoly, obklady, strechy

Stavebná firma: -pozemní stavby na kľúč -novostavby i rekonštrukcie stavieb bytových, priemyselných, poľnohospodárskych objektov atď. Stavebné projekcie. Kontajnerová doprava MAN. Zelená úsporám.

Stavebné práce: - rodinné domy vrátane inžinierskych sietí - stavby na kľúč - inžinierske siete - fasády - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia objektov - zateplenie objektov.

Vykonávame komplexné rekonštrukcie kúpeľní, bytov, bytových jadier, domov či prázdninových chát. Vykonávame montáže sadrokartónu, pôdne vstavby, minerálne podhľady, plávajúce podlahy, murárske práce, zateplenie fasád. Realizácia výkopov, základov, úpravy terénu, nakládka a odvoz odpadu a materiálu, práce s hydraulickou rukou.

Murárske a maliarske práce. - rodinné domy - kúpeľne - sadrokartóny - podlahy - ploty - fasády - bazény