V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - plynovody. Maloobchod, predaj: - stavebný materiál, stavebniny. Odborná montáž: - strešné okná, dekoratívne a tieniace doplnky VELUX. služby: - miešanie farieb.

Stavebná firma: - novostavby, rodinné a bytové domy - rekonštrukcie domov, bytov, bytových jadier - stavebné práce pre dodávky vnútorných i vonkajších bazénov na kľúč - terasy a plochy z exotických drevín. Inžinierska činnosť.

Návrhy a realizácie: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyne vrátane spotrebičov. Výroba - dyhovaný aj masívny nábytok - dvere. stavby - domy.

Stavebné a maliarska, s.r.o. je firma s dlhoročnou tradíciou v oblasti opráv a údržby bytového fondu, zdravotníckych zariadení, škôl a materských škôlok. Medzi naše služby patrí rekonštrukcie bytov, bytových jadier, murárske práce, obkladačské práce, zemné a výkopové, nátery fasád a tiež komplexné maliarske a natieračské práce. Naša spoločnosť ...

Kompletný lešenářký servis - prenájom lešenia - montáž a demontáž fasádneho a pojazdného lešenia. Komplentní stavebné práce - bytová výstavba - výstavba priemyselných objektov - rekonštrukcie bytových jadier - zemné práce - elektroinštalačné práce.

Naša firma sídliaca v Brne Žebetín sa zaoberá všetkými elektromontážními prácami. Vykonávame elektroinštalačné práce a elektro revízie v rodinných domoch a bytoch, montáž hromozvodov, kamerových systémov pre elektronické zabezpečenie objektov, počítačových sietí a elektrického podlahového kúrenia. Ďalej sa zaoberáme aj návrhy a montážou ...

Stavebná činnosť: - murárske práce - montáže sadrokartónu - plávajúce podlahy - zateplenie budov - zámková dlažba - základové dosky - stavby na kľúč

Činnosť, výroba - drevostavby - väzníky - drevené nosné konštrukcie.

Spoločnosť ANOMIS spol. s r.o. sídliaca v okrese Beroun sa už viac ako 25 rokov zaoberá predovšetkým stavebné a obchodnou činnosťou. Svojim zákazníkom ponúkame skúsenosti v oblastiach novostavby (klasické aj drevostavby), nadstavby a vstavby, rekonštrukcie domov a bytov a čiastkových stavebných činností, ako sú napríklad zemné práce, hrubé stavby, ...

Stavebná firma. Výstavba i rekonštrukcie. Murárstvo. Pokrývači, tesárstvo.

demolačné práce služby Požičovňa fotografické služby pohostinská činnosť vydavateľská činnosť Maloobchod a veľkoobchod Čistiace a upratovacie služby Reklamné a marketingové služby Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Prevádzkovanie cestovnej Kancelárie Prevádzkovanie športových zostrojené Prípravné práce k realizáciám stavby Vykonávaním ...

Dopravno inžinierska spoločnosť poskytujúca kompletné služby: - rokovania s orgánmi štátnej správy - návrhy obchádzkové trás - projekcia dopravných opatrení - projekcia nájazdov a zjazdov - realizácia dopravných opatrení - prenájom dopravného značenia Všetky naše služby poskytujeme pre všetky typy pozemných komunikácií.

Stavebné práce, firma: -sádrokartonářské práce -půdní vstavby -příčky -stropy -rekonstrukce bytových jadier, bytové jadrá -tepelné a zvukovej izolácie -montáž strešných okien, strešné okná -stropní kazetové podhľady -plovoucí podlahy -Dvere.

činnosť: - zemné a výkopové práce - kompletná stavebná činnosť - zimná údržba - predaj sypkých hmôt a materiálov - výrub stromov, krovín a náletov.

Práca, realizácia, rekonštrukcie: -Kúpeľňa -obkladačské práce, dlažby -domovní inštalatérske práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské Solárny systémy.

Naša firma Jan Bilík sídliaca v okrese Zlín sa už takmer 15 rokov zaoberá komplexnou realizáciou obkladov a dlažieb v interiéri a exteriéri. Pokladáme tiež veľkoformátové obklady a dlažby. Našou špecializáciou sú predovšetkým rekonštrukcie kúpeľní. Ďalej tiež vykonávame rekonštrukcie domov a zatepľovanie budov, ako aj dodávku a montáž ...

Spoločnosť ANTON A SYN s.r.o. je rodinnou stavebnou firmou poskytujúca komplexné služby v stavebníctve. Medzi služby, ktoré sme schopní našim zákazníkom poskytnúť patrí výstavba rodinných domov, zatepľovanie, rekonštrukcie, kúpeľne, obklady a dlažby, murárske, sadrokartonárske a iné remeselné práce. Sídlo firmy nájdete na adrese Kostolné 165, ...

Stavebné práce: - murárske práce - stavebné práce - tesárske práce - drevostavby.

Realizácia pozemných stavieb: - bytová výstavba - priemyselné stavby - obchodné plochy - školské stavby - novostavby, rekonštrukcie, modernizácie. doprava: - doprava nákladnými vozidlami - kontajnery - zemné práce.

Družstvo Stav Inter Kontakt, družstvo sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti stavebníctva. Nájdete nás na adrese Karlova 434/14, Plzeň. služby: - stavebná činnosť - stavebné práce - výstavba - pozemné stavby. V prípade záujmu o naše služby nás neváhajte kontaktovať. Radi Vám zodpovieme prípadné otázky.

Kompletné dodávky stavebných celkov na kľúč: - votavů, adaptácia podkrovie - sadrokartónové systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE - kazetové stropné podhľady. Zámočnícke práce. Odborné zváračské práce. Stolárske práce.

Rekonštrukcia, zatepľovanie domov. Čistenie interiérov, kobercov.

Dopravno inžinierska spoločnosť poskytujúca kompletné služby: - rokovania s orgánmi štátnej správy - návrhy obchádzkové trás - projekcia dopravných opatrení - projekcia nájazdov a zjazdov - realizácia dopravných opatrení - prenájom dopravného značenia Všetky naše služby poskytujeme pre všetky typy pozemných komunikácií.