V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Výroba: - oceľové konštrukcie - oceľové viacúčelové haly a objekty s rozponou od 8 do 60 metrov bez vnútorných podpôr - zvarené konštrukcie vrátane opracovania.

Realizácia stavieb, bytovej výstavby. Predaj a prenájom nehnuteľností

Realizácia stavieb, prístavieb, rekonštrukcií, garáží, podkrovné vstavby a striech. Postará sa o záhradné práce, altány na mieru, zámkové dlažby.

Návrhy a realizácie špeciálnych fasád a interiérových prvkov. Imitácia kameňa, dreva a iných materiálov do exteriérov a interiérov. Malé stavby z izolačných panelov. Dodávky a montáž oceľových konštrukcií. Odvetrávanie fasády.

Služby: - 3D Grafické návrhy. Stavebná firma, práca: -izolačné a zatepľovacie systémy - sadrokartónové konštrukcie a vnútorné omietky -sadrokartónové -rekonštrukcia -zateplenie -fasády -omietky -kameňové obklady -sanácia vlhkého muriva -tapety. Predaj, dovoz: - stavebného materiálu. do 30 km.

Služby, predaj: -sádrokartony, minerálne a sadrokartónové podhľady, fasády, maľby, omietky, strechy, výstavby domov a bytov, rekonštrukcie objektov, montáž a dodávka oceľových a hliníkových konštrukcií, presklených fasád, svetlíky, presvetlenie, dekoratívne omietky a dlažby, zateplenie fasád, podkrovia, rekonštrukcia kúpeľne, bytových jadier, ...

Autodoprava Zatepľovanie stavieb Výstavba, rekonštrukcia - priemyselné stavby Výstavba, rekonštrukcia - občianske a bytové stavby.

realizácia: - generálny dodávateľ priemyselných stavieb - výroba a montáž oceľových konštrukcií priemyselných objektov (hál) - dodávka a montáž strešných a stenových plášťov z PUR, PIR, minerálnych panelov vrátane klampiarskych prvkov - strešné svetlíky - zámočnícke výrobky.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality 9001: 2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001: 2005. Projektová činnosť v investičnej výstavbe, generálny dodávateľ stavieb, stavebná činnosť, dodávky na kľúč, rekonštrukcie, adaptácia, demolácie, opravy, údržba, vykonávanie novostavieb: -bytové, občianske, priemyselné, inžinierske, kostoly, ...

Stavba rodinných domov Zatepľovanie fasád Stavebné a murárske práce Sadrokartóny, obklady a dlažby

Zdeněk Osoha vykonáva výkopové a stavebné práce. Vykonávam výkopy bazénov, čističiek, nádrží, pivníc, plotov, prípojok do hĺbky 2 metrov pre káble, kanalizáciu a plynové potrubie. Poskytujem prípravné práce pre zakladanie aj dokončenie stavieb, úpravy terénu a ďalšie výkopové a zemné práce podľa požiadaviek zákazníka. Ponúkam tiež rôzne stavebné ...

Naša firma vykonáva rôzne zemné a stavebné práce, splaškové i dažďové kanalizácie, zaoberáme sa stavbou základových dosiek pre rodinné domy i priemyselné stavby, demoláciami budov, planierovaním a taktiež hutníckymi prácami. K dispozícii máme bagre 3, 3t, 5, 5t, 9t, 15, 5t, a to spoločne s nákladnými autami s rôznymi tonážnymi parametrami. Ďalej ...

Stolárstvo. Výroba: - nábytok na mieru - postele z masívu - záhradné domčeky.

Fotovoltaické elektrárne. Vykonávanie návrhov a realizácia systémov. Elektromontáže, silnoprúdové inštalácie. Hromozvody - návrhy, realizácia, opravy. Revízia elektrických zariadení.

Naša firma Milan Jurnikl z okresu Chrudim ponúka už od roku 2004 svojim zákazníkom výstavbu rodinných domov od základov až po ich realizáciu, vrátane realizácie interiéru a exteriéru domu. Práce vykonávame v celých východných Čechách, predovšetkým však v lokalite Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Litomyšl, Vysoké Mýto, Žďár nad Sázavou, Čáslav a ...

Sme zohraný a skúsený tím remeselníkov, ktorý vykonáva rekonštrukcie po celom území SR. Medzi naše prednosti patrí rýchlosť, slušné konanie a dlhoročné skúsenosti v obore.

Rekonštrukcia kúpeľní, obkladačské práce. Rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier Dlaždicou a obkladačské práce plávajúce podlahy Pôdne nadstavby a vstavby montáž sadrokartónu Montáž strešných okien minerálne podhľady Elektroinštalácia Vodoinštalácia zateplenie fasád zámkovej dlažby maliarske práce

Práca: - tesárske - klampiarske - pokrývačské. Realizácia drevostavieb, dreveníc a strešných konštrukcií.

Rekonštrukcia rodinných domov a bytových jadier. Realizujeme interiéry. Dodávame aj montujeme kuchynské linky či podlahy. Predajňa - Uherské Hradište, Vodné. Predaj: - sanitárna keramika - ukážkové podlahy.

Stavebná firma - kompletná výstavba.. Stolárstvo.

-Projektovanie elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Inžinierska činnosti v oblasti cestnej zelene a dopravných stavieb. Geodetické služby. Projekčná činnosť. TDI – technický dozor investora. Dopravné stavby. Údržba zelene. Návrhy a realizácia obchodných a bytových interiérov.

Činnosť: - stavebná a inžinierska - stavby na kľúč - rekonštrukcia - športové stavby, ihriská na rôzne druhy športov - zatepľovanie objektov - kanalizácia, dopravná komunikácia - terénne úpravy.

Stolárstvo. Zákazková výroba : - drevené vráta - altány - pergoly - garážové státie - kuchyňa - drevené schody, zábradlia. Výroba, predaj a montáž: - kancelársky nábytok - nábytok z masívu, dyhy a lamina skrine - drevené dvere interiérové, vonkajšie.