V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Prípravné práce pre stavby. Prípravné stavebné práce. Ručné výkopové práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba: - občianske stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, prestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonštrukcia inžinierskych sietí. Demolačné práce, demolácie.

Stavebný dozor: - odborné vedenie stavby - kontrola vykonávaných prác podľa projektovej dokumentácie. Inžinierske služby v odbore pozemných stavieb. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Predaj: -rezivo stolárske aj stavebné. Výroba a montáž: -väzby a krovy všetkého druhu -stavebné podlahy -ostatné drevárske a pilárske výrobky podľa priania zákazníka -Altány. Odvoz guľatiny z lesa na spracovanie.

Vývoj, výroba: - stavebnicové vodojemy Stavebná činnosť: - vodohospodárske stavby - typové ČOV

Spoločnosť AKVAMONT, spol. s r.o. sa zameriava na dodávky a montáže plastového potrubia, inštalácie a rekonštrukcie elektroinštalácie, rekonštrukcie bytových jadier a dodávku a montáž solárnych zariadení.

Vývoj, projekcia, výroba, montáž trakčného vedenia pre železnicu a mhd. Výroba: -strojárenská: -oceľové konštrukcie, -stožiare, -delenie materiálu, -povrchové úpravy.

Držiteľ certifikátu kvality ISO* 9001:2001. Stavebná výroba: -pozemná, inžinierska, občianska a bytová výstavba. Technické zariadenia budov: -vypracovanie projektovej dokumentácie v odbore TZB* (technické zariadenie budov), realizácia, servis aj pozáručné -dodávky a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc, ústredného ...

Stolárstva. Výroba: -drevená schodisko -vchodové, interiérové dvere a zárubne -Drevené kuchyne -Drevený nábytok -Vstavaný skrine -nábytkové vybavenie, postele, skrine, stôl, stoličky -interiérové doplnky -podlahy.

Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel Montáž, návrh, projekt, dodávka, servis tepelných čerpadiel - Švédske tepelné čerpadlá IVT - nízke prevádzkové náklady - rýchla návratnosť investície - švédska spoľahlivosť - ekológia - jednoduchá inštalácia - servis do 24 hodín - vykurovacie systémy

Spoločnosť Rydings Development, s.r.o. sa zaoberá realitnou a stavebnou činnosťou, predajom stavebných pozemkov, novostavieb rodinných domov a komplexným sprostredkovaním v oblasti predaja nehnuteľností.

Výroba: -stavebná firma -stavba rodinných domov -stavba priemyselných objektov.

Nákladná doprava Opravy vozidiel a stavebných strojov Pozemné stavby Zemné a žeriavnícke práce Požičovňa Bazár

Práca: -zateplenie domov a fasády -rodinné domy na kľúč -prestavby bytových jadier -rekonštrukcia budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemné a výkopové práce

Služby: -sadovnícke úpravy -krajinárske úpravy -údržba zelene -automatické závlahové systémy ihrísk, záhrad a parkov -pestovanie-športové trávniky -zakladanie-záhrady a nová zeleň -projekcia-futbalové ihriská, záhrady a zeleň -výstavba-futbalové ihriská -presné vyrovnávanie, systém LASER GRADER športové plochy -spracovanie pôdy ...

Práca: -stavebné -nátery, opravy fasád -pokrývačské -zatepľovanie stavieb -dlažby, obklady. Aktuálny kontakt nedohľadaný.

Práca: - murárske - sadrokatonárske - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby

Stavebná a obchodná spoločnosť. Výstavba: - rodinné domy - priemyselné objekty - zatepľovanie objektov - rekonštrukcia budov.

Činnosť: - projekčná, konzultačná činnosť v oblasti dopravnej infraštruktúry - spracovanie dopravno - inžinierskych štúdií.

Vykonávame všetky stavebné práce so zameraním na malé, stredné aj veľké zákazky. Staviame rodinné domy, hrubé stavby aj stavby na kľúč. Vykonávame rekonštrukcie starších domov, zateplenie obvodových a stropných častí, tepelnú izoláciu.

Činnosť: - obkladač - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní

Práca, remeslo: - vodoinštalácia - kúrenár - plynoinštalácia - realizácia a rekonštrukcia kúpeľní - rozvody centrálneho vysávania - čistenie kanalizácie

Developerský projekt. Výstavba bytov, byty, bývanie v novej lokalite Klafar: -bytový dom -nárožný mestský dom s 25 bytovými jednotkami a 6 nebytovými jednotkami - komerčnými -3x nadzemné podlažie (v nároží 4) a 1x podzemné podlažie s parkovacími plochami -pôdorysne má tvar písmena L a jeho nárožná časť je umiestnená na križovatke ulíc Libická ...

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia a prestavby - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - základové dosky.

Miroslav Stupka sa špecializuje na výstavbu a rekonštrukciu domov, chatiek, garáží. Poradí si aj so zateplením, obkladačskými prácami a pokladaním vonkajšej dlažby.