V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Stavba, výstavba, rekonštrukcia: - rodinné domy - komerčné objekty - cestné stavby - železničné stavby - protihlukové steny - spevnené plochy - vodohospodárske stavby.

práca: -bytové dlažby -rekonstrukce.

Vykonávame kompletné stavebné činnosti. Zvlášť potom výkopové práce, demolačné práce, výstavbu rodinných domov, sadrokartónové práce, pokládky dlažby, bytové jadrá. Sídlo našej firmy je v Turnove. Všetky práce sme schopní zaistiť v tejto lokalite. Príp. v okolí 30 km. Spokojnosť zákazníka je vždy naša priorita.

Stavebné práce. Komplexná stavebná činnosť: - rodinné domy na kľúč - stavba, rekonštrukcia priemyselné, poľnohospodárske objekty - rekonštrukcia byty, bytové jadrá, občianske objekty - zatepľovanie budov, fasády, štruktúrované omietky - tesárske práce: krovy - klampiarske, pokrývačské práce - obklady a dlažby, sadrokartóny - ...

práca: -bytová jadra -rekonstrukce bytov, domov -fasády a zatepľovanie -stavby plotov

Naša firma - Michal Čureja - so sídlom v obci Vrdy v okrese Kutná Hora sa zaoberá všetkými stavebnými prácami. Svojim zákazníkom ponúkame aj zemné výkopové práce, demolácie, búracie a dokončovacie stavebné práce a pokládku zámkovej dlažby. Ďalej sa na nás môžete obrátiť v prípade požiadavky na rekonštrukcie RD a bytov, vr. pokládky obkladov, ...

Spoločnosť S.I.S. spol. s r. o. so sídlom v Brne sa už od roku 1992 zaoberá stavebnou a inžinierskou činnosťou nielen v Juhomoravskom kraji. Zaisťujeme všetku stavebnú činnosť od zakladania stavieb cez hrubú stavbu až po realizáciu interiéru. Pri svojej práci pracujeme iba s kvalitnými subdodávateľmi a špecialistami z najrôznejších ...

Sme stabilná spoločnosť s fínskymi koreňmi, ktorá na slovenský trh už viac ako 13 rokov prináša kvalitné bývanie premyslené do posledného detailu. Pôsobíme v 9 krajinách Európy a už vyše sto rokov sme priekopníkmi vo vytváraní lepšieho a udržateľného prostredia pre spokojný život. Premieňame nevyužívané lokality v živej mestskej štvrti, v ktorých ...

Poskytujeme poradenské služby v oblasti energetických úspor a využitia alternatívnych zdrojov energií. Okrem poradenstva taktiež dodávame a montujeme solárne zariadenia.

Stavba, montáže, dodávka: -strešná konštrukcia. Oprava, rekonštrukcia, nátery, očistenie: -strechy. Čistenie: -odkvapové systémy -nátery fasád -montáže konštrukcií pre spoje a komunikácie -montáž svetlíkov a strešných okien.

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. "Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". ...

Stavebné firmy. -rekonstrukce historický dom, byty, chaty, rodinné domy -rekonstrukce bytových jadier, kúpeľne, WC -přestavby, výstavba.

Práca stavebné: -stavby na kľúč -rekonstrukce, modernizácia (rodinné domy, bytové domy, obchody, reštaurácie, hotely, hospodárske a priemyselné objekty) -Oprava, rekonštrukcia historickej objekty -inženýrská činnosť (od zámeru, stavebné povolenie, stavebný dozor po odovzdaní stavby) -stavebné projekcie (projekty) -vestavby, ...

Spoločnosť POLISOLAR s.r.o. sa zameriava na stavebné a výkopové práce, výstavbu a rekonštrukciu domov a podlahárske a ďalšie s tým súvisiace práce.

Stavebná firma. Stavebné práce: - občianska, bytová výstavba - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie fasády. Dodávky a montáže: - hliníkových a plastových okien a dverí. Zemné a výkopové práce, demolácie. Obchodná činnosť - predaj stavebného materiálu.

Naša spoločnosť vykonáva návrh a výstavbu atraktívnych tehlových rodinných domov s vynikajúcim dispozičným riešením. Ponúkame konštrukciu z prírodných materiálov, rýchlu výstavbu, jednoduché používanie a minimálne náklady na bývanie. Pripravili sme pre Vás domy za priaznivé ceny pre každého.

Spoločnosť Stavebná firma Pazdera s.r.o. so sídlom vo Vlašimi sa už od roku 2014 zaoberá predovšetkým stavebnými prácami. Súčasne ponúkame aj inžiniersku a projektovú činnosť. Sme členom „Zväzu podnikateľov v stavebníctve v ČR“. V rámci svojej činnosti ponúkame široké spektrum stavebných prác, ako napríklad realizácia novostavieb, ...

Zákazková kovovýroba: - oceľové konštrukcie - vráta, brány, mreže, ploty - revitalizácia výťahových šácht. Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - revitalizácia panelových domov.

Stavebné práce: - rekonštrukcia budov - montáž sadrokartónov - údržba nehnuteľností.

PETISA, s.r.o. sa zameriava na inžinierske práce v stavebníctve, vybavuje stavebné povolenie, financovanie, vykonáva tiež rozpočet, projektovanie, realizáciu a kolaudáciu.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zateplenie fasád - výstavba inžinierskych sietí - pokládka zámkovej dlažby, chodníky - demolácia - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce. Elektroinštalácia: - elektromontáže - meranie, regulácia - slaboprúdové rozvody.

Zameriavame sa na poskytovanie komplexných služieb v oblasti stavebníctva. Ako už naznačuje názov našej spoločnosti, venujeme sa podnikaniu v oblasti pozemných a tiež dopravných stavieb. Naše práce zahŕňajú výstavbu bytových aj nebytových objektov a dopravných stavieb vrátane ich rekonštrukcií. Sme starostliví, spoľahliví a ku každej ...

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zatepľovanie - fasády - výškové práce - pokládka zámkovej dlažby.

Spoločnosť R.I.M. Global s.r.o.se zameriava na vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.