V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Držitelia ISO 2001: 2009 Stavba, výstavba, projekcia: -Priemyselné stavby, bytové, občianske stavby na kľúč. práca: -Komplexné stavebné práce -zateplení fasády rodinných domov RD a panelových domov -pozemní a inžinierske staviteľstvo.

Stavebná činnosť, rekonštrukcie inžinierskych sietí, výkopové, demolačné a zemné práce, úpravy terénu, realizácia zámkových dlažieb. Stavby pre energetiku, líniové stavby (vodovody, kanalizácie, komunikácie a ďalšie). Certifikácia podľa normy ISO9001.

Spoločnosť AURINKO - DV s.r.o. sa zaoberá zemnými, výkopovými a geodetickými prácami. Vykonávame zemné a výkopové práce, stavby vrátane ich zmien a doplnkov, inžinierske siete, sanácie a likvidácie odpadov. Zaisťujeme autodopravu a prenájom stavebnej mechanizácie, demolácie stavieb, geodetické a geologické práce, sanácie, likvidácie ...

Spoločnosť Kovkov s.r.o. prevádzkuje internetový obchod: -hutnícky a stavebný materiál - veľkoobchodný predaj, maloobchodný predaj - výhodné ponuky pre nových predajcov značky Kovkov s.r.o. - možnosť dovozu iného tovaru zo zahraničia na dopyt - iba kamiónový odber.

RENAULT: -autorizovaný predajca - koncesionár -autosalón, autoservis, obchod, predaj -leasing, úver, predaj na protiúčet -nové osobné a úžitkové vozidlá všetkých modifikácií -predaj originálnych náhradných dielov a doplnkov www.renaulttrebic.cz PREDAJ ojazdených vozidiel značky RENAULT (vek 1-3 roky, 24 mesiacov záruka, vozidlá ...

Stavebná firma. činnosť: -výstavba budov -vnútorné rekonštrukcie budov -rekonstrukce fasád -rekonstrukce bytových jadier -ekonstrukce kúpeľní.

Stavebná firma. práca: -novostavby -rekonstrukce -demolice -zemní práce -Priemyselné haly - RD na kľúč.

Práca: -murárske, stavebné -stavby na kľúč -novostavby, rekonštrukcie a prestavby -rekonštrukcia-bytové jadrá -sadrokartóny -izolačné a izolátorské -dlaždičské, dlažby -obkladačské, obklady -izolačná -fasády -ZTI (zdravotne-technická inštalácia) -klampiarske práce -pokrývačské práce -vodoinštalačná práca ...

Stavebná firma, ktorá sa zaoberá rekonštrukciou a výstavbou rodinných domov a chalúp. Postaráme sa o kompletnú stavbu domu od vytvorenia projektu pře murárske a búracie práce, zemné a výkopové práce a tesárske práce až po elektroinštalácie, maliarske práce, obklady a dlažby a vodu-kúrenie-plyn.

Ponuka tesárske, klampiarske a pokrývačské práce. Výroba altánov, pergol a ďalších stavieb z dreva. Ponuka tesárstvo a pokrývačstvo. -kompletné realizácia striech -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -výroba pergoly -montáž lešenia.

Zákazková výroba detských certifikovaných ihrísk, prírodných zábavných centier, lanových parkov, vonkajších učební

Realizácia stavieb - projekcia - drevostavby - podlahárske práce - tepelné čerpadlá - doplnkové služby

Sme stavebná firma, ktorá sa zaoberá kompletné stavebnou činnosťou a generálny dodávkou stavieb a to ako v bytovej a občianskej výstavbe, tak aj v priemyselnej výstavbe. služby: - kompletná stavebná činnosť, - generálna dodávka stavieb, - novostavby, rekonštrukcie, - zatepľovanie budov, bytov, domov, škôl, - strechy - tesárske, ...

Naša spoločnosť PBK-Mont. s.r.o. sa zaoberá návrhmi a realizáciou interiérov, exteriérov a drevostavieb. Vykonávame sadrokartónové a fermacellové priečky, podlahy, podhľady, minerálne podhľady, lamelové podhľady, plechové podhľady. Ďalej realizujeme murárske práce ako betonáže základov, výmurovky, interiérové betónové podlahy, povrchy stien a ...

Murárske a maliarske práce: - kompletná rekonštrukcia bytov, bytových jadier a kúpeľní - výstavba bytov - zateplenie fasád - výmaľba izieb - tapetárstvo.

Stavebná firma, novostavby, hrubej stavby, rekonštrukcie, zemné práce