V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Pán Michal Mládenka ponúka realizáciu kúpeľní na kľúč, rekonštrukcie bytov, bytových jadier, obklady, dlažby, drobné inštalatérske a elektrikárske práce. Práca: - stavebné práce - kúpeľne na kľúč - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcia bytových jadier - obkladačské práce - dlaždičské práce - vodoinštalatérske práce - elektrikárske ...

Sme stavebná spoločnosť Neola - STAV s.r.o. z Brna, ktorá sa špecializuje predovšetkým na železobetónové monolitické konštrukcie, oporné múry, skelety a iné betonárske či tesárske práce. Stavebné a betonárske práce:  - zakladanie stavieb, mikropilóty, pilóty, injektáže  - železobetónové a betónové oporné steny, nosné múry, skelety  - ...

Stavebné a murárske práce. Stavba rodinných domov. Rekonštrukcia: - bytov - rodinných domov. Zatepľovanie fasád rodinných a bytových domov polystyrénom, minerálnou vatou a multiplem. Montáž sadrokartónových vstavieb. Termatexové podhľady.

Stavebná firma, práce, staviteľstvo, rodinné domy na kľúč: -stavby na kľúč, občianske, inžinierske, priemyselné -opravy, rekonštrukcie.

Move In Ready s.r.o. sa zameriava na projekciu a stavbu rodinných domov na kľúč, vodovodných, kanalizačných, plynoinštalačných a elektroinštalačných prípojok.

Voda, kúrenie, plyn, montáž - tepelné čerpadlá, solárne systémy, kotly - podlahové vykurovanie - rozvody vody. Činnosť - kúrenárske práce - plynárske práce.

Spoločnosť BIOMAROS s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zaoberá predovšetkým ťažbou dreva a ponúka aj ďalšie služby v lesníctve. Ďalšou našou činnosťou je aj predaj gastronomického zariadenia a komplexné stavebné rekonštrukcie. Ponuka našej firmy je rozsiahla, ale v každom odbore našej činnosti sa vždy snažíme vyhovieť ...

Vykonávame novostavby, rekonštrukcie rodinných domov, všetky murárske, obkladačské a stavebné práce nielen podľa projektovej dokumentácie, ale aj podľa Vašich návrhov a požiadaviek. Zaoberáme sa tiež opravou soklov rodinných domov, ktoré sú poškodené pôsobením vlhkosti a solí. Pôsobíme v Mikulove a širokom okolí.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici

Výstavba rodinných domov. Zemné práce. Anhydritové potery. Zatepľovanie fasád.

Stavebná činnosť - výstavba domov. Drevovýroba - hranoly, rezivo. Čerpacie stanice.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - podlahárske práce. Návrhy a realizácie interiérov na mieru.

Stavebná činnosť, rekonštrukcie, rodinné domy. Projekcia, štúdie, oprava, údržba, demolácia. Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Stavebná firma ITP STAVBY, s.r.o. Zlín vykonáva komplexné dodávky stavieb na kľúč - staviame skladové haly, výrobné haly, dodáme aj rodinný dom na kľúč. Vykonávame rekonštrukcie existujúcich objektov. Stavba, výstavba je realizovaná na celom území SR, predovšetkým pôsobíme v regióne Zlínsky kraj, Jimomoravský a Košický kraj. Inžinierska ...

Stavebná firma. Domová elektroinštalácia. Stavebné opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz sutiny.

Stavebné práce: - opravy - rekonštrukcia - strešné vstavby a nadstavby - novostavby - demolácia - bytová výstavba - priemyselné stavby - zemné práce - stavby na kľúč - projekčné práce, 3D vizualizácia - vyváženie nádrží - Zelená úsporám

Stavebné práce: - novostavby - rekonštrukcia budov - sadrokartonárske práce - zatepľovanie objektov - fasády - podkrovné vstavby - výkopové práce Zákazkové zámočníctvo.

Technické informácie a projekty: fotovoltaická elektráreň služby: -tvorba vykonávacie projektovej dokumentácie na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislosť ponuka: -Komplexné riešenie sebestačnosti v dodávke elektrickej energie služby: Návrh a realizácia: -hybridních fotovoltaických systémov, akumulácia ...