V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Architektúra, projekčná činnosť. Realizácia-interiéry. Montáž: - sadrokartón - plávajúce podlahy. Rekonštrukcia: - byty - rodinné domy - bytové jadrá - kúpeľne. Výstavba: - podkrovie.

Realizácia drevostavieb z masívnych drevených panelov a poskytovanie poradenstva. Predaj veľkoformátových masívnych panelov. Sídlo firmy: - Čeladná 229.

Stavebné práce a inžinierska činnosť - stavby na kľúč - rekonštrukcia objektov - zatepľovanie budov - technický a stavebný dozor.

Realizácia drevostavieb, nízkoenergetických a pasívnych domov.

MS Haus s.r.o. je firma špecializovaná na drevostavby a dodávky domov. - výroba dielov je certifikovaná Vývojovým a skúšobným ústavom drevárskym v Prahe. Stavebné, projekčné práce: - drevostavby a zrubové stavby - zrubové domy - rodinné domy a stavby na rekreáciu - sendvičové konštrukcie z tuzemských materiálov - domy zrubové z ...

Fúkaná izolácia Dopravné stavby Transport

Kanadské drevostavby a rodinné domy na kľúč sú naším odborom. Našou špecializáciou sú drevostavby. Drevostavbu Vám urobíme ako rodinný dom, nízkoenergetické domy, pasívne domy. Dom Vám postavíme podľa Vašich prianí, bez starostí priamo na kľúč, podľa typového projektu, individuálne, v rôznych stavoch rozostavenie a alebo napojíme stavu na ...

Stavebná činnosť, výstavba: - montované stavby na báze dreva - rodinné domy - nebytová výstavba - priemyselné stavby

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod murárstvo

Zaoberáme sa výrobou a montážou drevostavieb, mobilhouse formou panelovej montáže.

stavby: -Drevené, montované drevostavby -nízkoenergetické -Organické. služby: Typový projekty rodinných domov. Výrobný areál firmy: Hrotovická - Priemyselná zóna.

Výroba: -stavebný systém K-KONTROL. - desať typových montovaných drevostavieb. Pri každom rodinnom dome je na stiahnutie základný popis domu a cenník pre hrubú stavbu, uzavretú hrubú stavbu a stavbu na kľúč.

Stavebná spoločnosť: -rodinné domy na kľúč -stavby občianske, bytové, priemyselné. Projektová a inžinierska činnosť: -projekcia v investičnej výstavbe. Realitná činnosť. Obchodná činnosť. Autodoprava. Cestná motorová doprava. Zemné práce. Požičovňa: -stavebné stroje -malá mechanizácia.

Stavebné práce a montáže sadrokartónových konštrukcií Vykonávame kompletné dodávky stavebných prác, vrátane rekonštrukcií. Ponuka služieb: -zdění z kameňa, krby, studne, pivnice, -venkovní posedenie, opekanie, udiarne, -fasády, strechy, komíny, -provádění infúznej clony proti vzlínajúcej vlhkosti, -sanace vlhkých objektov, -atypické ...

Stavebná firma, výstavba: - zatepľovanie fúkanou izoláciou CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové priestory - rekonštrukcia interiéru. Výroba: - recyklovaný stavebný materiál Flexibuild.