V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Rekonštrukcia - stavby. Stavebné práce. Rekonštrukcia, modernizácia: - kúpeľne - bytové jadrá - kuchyňa - byty, rodinné domy. Renovácia: - nebytové priestory - kancelárie. Výstavba: - rodinné domy na kľúč. Práca: - murárske - obkladačské, dlaždičské - sadrokartonárske. Kompletná realizácia interiérov. Návrhy 3D.

Rekonštrukcia domov a bytov - sadrokartonárske práce - murárske práce - obkladačské práce - elektroinštalačná práca - maliarske práce.

Stolárstvo, podlahárstvo Murárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo

Stavebná činnosť - murárske a búracie práce - rekonštrukcia domov a nebytových priestorov - vodoinštalatérske práce - elektroinštalačná práca - maliarske práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie - obklady, dlažby

Vodohospodárske stavby: návrhy, príprava a realizácia: - mechanicko-biologickej čistiarne odpadových vôd pre obce a mestá - ohrev vody pomocou výmenníkových staníc či samostatných vykurovacích okruhov - chemické hospodárstvo - skladovanie, riedenie, miešanie a transportovanie kvapalných chemikálií - bioplynovej stanice - vypracovanie ...

Autocamping je umiestnený v susedstve letných kúpeľov a krytého plaveckého bazéna, ponúka na využitie 28 miest pre obytné prívesy a 32 miest pre stany.

Maloobchod, predaj: - keramické obklady, dlažba. Montáže, rekontrukce, opravy, oprava: - obklady, dlažby. - bytové jadrá. - kúpeľne. Stavby RD a rekonštrukcie budov.

Naša firma sa špecializuje na zemné a výkopové práce, ako aj demolačnú činnosť. Do portfólia zemných prác, ktoré naša firma ponúka patria: - výkopy základov, kompletná príprava podložia pre základové dosky - výkopy rybníkov, bazénov, jazierok a nádrží - výstavba a rekonštrukcia vodovodných stok, rádov a prípojok - terénne úpravy a ...

Stavebné práce: - zatepľovanie fasád - rekonštrukcia bytov, rodinných domov, priemyselných stavieb - murárske práce - výmena okien a ďalšie.

Stavebná firma: - murárske práce - tesárske práce - elektroinštalačná práca - obkladačské práce - maliarske práce - zámočnícke práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia domov a bytov. Sídlo: FUS a HARAZIM s. Obežná 161/15 709 00 Ostrava - Mar. Hory

Stavebné práce: -Komplexné -novostavby -rekonstrukce -zateplování stien domov. činnosť: -projekční -inženýrská -projekce a realizácia proti radónových (protiradónových) opatrenie budov. Práca zemné: -UNC 060 -KOMATSU - traktorbagr.

Reklamná činnosť: - polepy firemných automobilov, reklamných pútačov, stojanov, tabúľ, firemných štítov - reklama na auto - reklamná tabuľa - tlač

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy a rekonštrukcia chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej ...