Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál.

Výroba ozubených segmentov - ozubené kolesá - ozubené remenice - reťazové kolesá - ozubené kužeľové kolesá a súkolia - ozubené hrebene Trapézové skrutky a matice Tepelná úprava - kalenie - cementovanie - nitridovanie - indukčné kalenie zubov Povrchová úprava - brúsenie a leštenie kovov - zinkovanie - černenie ...

Pokrývačstvo, tesárstvo Murárstvo Stolárstvo, podlahárstvo -Veľkoobchod a maloobchod

Podlahárske práce, podlahárstvo: -vyrovnávanie a zahladenie podkladu -renovácia drevených podláh brúsením, tmelením, lakovaním. Predaj, montáže, renovácie, pokladanie: -parkety -podlahy drevené, laminátové, linoleum, plávajúce -korok -koberce -PVC. E-shop podlahovín + Požičovňa brúsok na parkety a sušičov .

Stavebná firma Stavby na kľúč Zemné a výkopové práce Fasády Omietky

Stolárstvo, podlahárstvo, tesárstvo. Realizácia stavby a interiérov: - kuchyňou - obývacích izieb - spální - detských izieb -kúpeľní Prestavba bytových jadier vr. vybavenie. Realizácia a návrh kuchynských liniek.

Stavebná firma. Stavby na kľúč. Stavby: - občianske - rodinné domy - priemyselné.

Autorizovaný inžinier. -vykonáva inžiniersku, projektovú činnosť -dozory v stavebníctve -činnosti koordinátora BOZP na stavenisku -preklady stavebnej dokumentácie do nemčiny.

Práca: -elektroinštalačný, elektromontážny. -revízia elektrických zariadení a bleskozvodov bez obmedzenia napätia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -technika pre práce vo výškach: -rebríky, plošiny, lešenie -karabiny, laná, popruhy, povrazy, šnúry -OOP, postroje, istiace a polohovacie prostriedky, -horolezecké pomôcky a materiály -prehliadky a revízie OOP, školenia Požičovňa: -pojazdné plošiny -lešenie -rebríky -elektrické výsuvné ...

Práca: - posudky a expertízy stavebné - akustické štúdie - tepelné a zvukové izolácie - asfaltové krytiny a šindle - plávajúce podlahy - zatepľovanie fasád.

Čističky odpadových vôd. Projektová a inžinierska činnosť: -vodohospodárske stavby -inžinierske siete Tepelné sústavy: -tepelné kanály -plynové kotolne

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti ...

Podlahárstvo. Všetky podlahárske práce: - pokladanie - kobercov, PVC, linoleum, Thermofixu, plávajúce podlahy, drevené podlahy - renovácia podlahových krytín, PVC, linolea Predaj: - podlahové krytiny - čistiace prostriedky - stavebná chémia Čistenie: - kobercov a čalúnenie mokrou cestou. Požičiavanie strojov na čistenie.

Oprava, servis: -nákladné vozidlá-ťahače a návesy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, poľnohospodárske a lesné traktory, -kontrola bŕzd na valcovej skúšobni SCHENK, -výmena olejov a prevádzkových kvapalín, -servis vozidiel o mimo bežnú pracovnú dobu. Kovovýroba: -výroba kovových foriem na laminovanie, zákazková ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -odkvapové systémy -klampiarske výrobky -plechy, plechové krytiny -stavebné materiály pre strechy -zatepľovací materiál -difúzne a parotesné fólie -strešné okná -spojovací a drobný materiál. Práca, montáž: -klampiarstvo -pokrývačstvo -tesárstvo. Realizácia a rekonštrukcia striech

Komplexné služby v oblasti: - rekonštrukcia stavieb a bytových jadier v panelových domoch na kľúč, od zamerania až po vlastnú realizáciu

Výroba,veľkoobchod,predaj: -čistiace prostriedky: -TAPUNA - na žehličky všetkých typov -čistiace pasty na ruky s odfarbovacími účinky -bytová chémia: -leštenky na podlahy. Prevádzkareň: -Otrokovice 76502,Trieda T. Baťu 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Podlahárstvo, pokládka a lepenie PVC, vinylov, kobercov.

Montáž, opravy, a revízie a elektrických zariadení, elektrických vykurovania a bleskozvodov.

Predaj montovaných rodinných domov, stavebné parcely v lokalite Holešov - Dobrotice. Výhradný dodávateľ RD Rýmařov s.r.o. pre Zlínsky kraj.

Tesárske, pokrývačské a klampiarske práce: -rekonštrukcia striech -pokládka krytín -montáž krovov, pergol, altánkov, garážové státie, strešných okien -palubkové obklady.

Práca: -elektromontáže, elektroinštalácia: -zabezpečovacie systémy -domáce telefóny -elektro revízie -hromozvody -centrálne vysávače -realizácia podlahové kúrenie. Predaj, maloobchod: -elektromateriál.

Cestná motorová doprava - vnútroštátna kontajnerová doprava - odvoz sutiny, zeminy, stavebného materiálu. Práca s hydraulickou rukou - rozvoz paletového tovaru. Zemné práce - výkopové a terénne úpravy.