Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vykonávame zatepľovacie práce a montáže sadrokartónov. Špecializujeme sa na zatepľovanie a izolačné práce s využitím sadrokartónu a kazetových podhľadov v Zlíne a okolí.

Realizácia: - terasy z exotického dreva - masívne interiérové podlahy - gabiony - zo statickou funkciou, okrasné - cédrové fasády - kompozitné ploty, terasy - cédrové rezivo. Renovácia, nátery terás.

Architektonický ateliér - projekčná činnosť.

Činnosť: - poradenstvo v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) - revízia elektrických zariadení.

Staviame nízkoenergetické a pasívne domy šetrné k životnému prostrediu a vrecku majiteľa. Domy zaisťujú stabilnú teplotu bývania po celý rok. Špecializujeme sa aj na výstavbu rodinných domov na kľúč. Pozemné staviteľstvo: -realizácia, rekonštrukcia a modernizácia stavieb -revitalizácia a energetické zhodnotenie objektov -"zelená ...

Služby: - technické návrhy v oblasti vzduchotechniky, rekuperácie a klimatizácia - poradenstvo, konzultácie.

Stavebná firma. Kompletné stavebné práce: - stavby na kľúč - rekonštrukcia podkrovnej vstavby - rekonštrukcia bytových jadier. Autodoprava: - DAF - kontajner, hydraulická ruka. Práca: - domové inštalatérske: - VODOinštalačný, inštalácia vody - TOPO, kúrenárske, kúrenárstvo, inštalácia kúrenia - ELEKTROinštalácia, ...

Dovoz, import: -solárne panely a systémy firmy XAFIS z Grécka - vhodné pre ohrev úžitkové vody v bazéne alebo sprchách. Projektovanie, realizácia, montáže, predaj: -slnečné kolektory -solárne systémy -bojlery.

Rekonštrukcia domov, bytov. Zatepľovanie fasády.

Výroba, distribúcia: -profesionálna kotviaca a upevňovacia technika. Výroba: - kotviacich pätiek - valce a rotačné diely - prípravky a zariadenia - zváracie prípravky pre automobilový priemysel. CNC frézovanie (3000x1370x800). Konštrukcia a kompletizácia celkov.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. KAMI, s.r.o. ponúka na predaj alebo zapožičanie akékoľvek zdvíhacie zariadenia ako napr. rebríkové výťahy, stavebné navijaky, elektrické kladkostroje, či malú mechanizáciu a lešenie. Zabezpečujeme aj ich servis a opravu. Predaj, servis, oprava, zapožičanie: - zdvíhacích ...

Zatepľovanie budov, RD, fasády. Tepelné izolácie: - polystyrén - extrudovaný polystyrén - minerálne vlákna. Občianska výstavba. Priemyselná výstavba.

Zameranie, návrhy, výroba, montáže: - sklenené konštrukcie, kovové konštrukcie - nerezové: - francúzske okná, celosklenené dvere a steny, zrkadlá - vonkajšie zábradlie - sprchové kúty a zásteny - zimné záhrady a lodžie - prístrešky - pochôdzne sklá - posuvné dvere - svetlíky.

Servisné stredisko Viadrus, Dakon, Klimosz: -kotla na tuhé palivá -plynové koleso -automatické kotly Servisné stredisko radiátory Viadrus. Predaj: - náhradné diely na servisované kotly. Práca: -inštalatérske -kúrenárske -plynárske.

Murárstvo: - prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Kúpeľňové štúdio. Návrhy, realizácia, stavby: -kúpeľne. Maloobchod, predaj: -kompletné vybavenie kúpeľní -obklady, dlažby -sanitárna keramika -sprchovacie kúty -kúpeľňový nábytok a doplnky. Preprava osôb -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské syrové špeciality

Plastikárska výroba, predaj a montáž: -plastové okná, okno, okien a dvere, dverí vchodové i balkónové -zameranie, konzultácie a spracovanie cenových ponúk zadarmo -využívame naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kovanie firmy WINKHAUS -dodávame aj doplnky.

Stolárstvo, podlahárstvo -Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb.

Stavebná firma: - HSV, PSV, stavebníctvo. Realizácia, rekonštrukcia, výstavba, opravy, stavby: - pôdne vstavby, nadstavby, podkrovia - byty, podkrovné byty - spevnené plochy - rodinné domy a domy na kľúč.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Zámočníctvo, nástrojárstvo -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Fotografické služby -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných ...

-Sprostredkovateľská činnosť v odbore stavebníctva. -Inžinierska činnosť v stavebníctve.

Vykonávame: -realizácia certifikovaných detských ihrísk z agátovej guľatiny - stolárske práce, - zákazkovú výrobu nábytku z masívu aj lamina - výrobu celomasívnych postelí - rezbárske práce - výroba kuchynských liniek, detských izieb, kancelárií, ai. - výrobu a predaj ručne vyrezávaných stojanov na víno