Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Distribútor, predajca výrobkov značky SANITY SWISS pre Českú a Slovenskú republiku: - sprchové kúty, vaničky - vane z mramoru - vodovodných batérie - sprchovací sety.

Developerská a investičná spoločnosť Nízkoenergetické bytové rodinné domy a byty Zlín-Štípa. Predaj domov na bývanie. Výstavba bytových, radových a rodinných domov Predaj pozemkov pre individuálnu výstavbu so zaistenou základnú technickú vybavenosťou.

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce. Stavba, výstavba, realizácia, rekonštrukcie: -Priemyselné stavby -bytová výstavby -rodinné domy. Kancelária nájdete v Otrokoviciach, priemyselný areál Toma, budova č. 16.

osobné sklad - nechce figurovať pod týmto názvom spoločnosti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -střešní okná VELUX -Profily

Návrhy, montáže, servis slaboprúdových systémov v panelových domoch: - spoločná televízna anténa STA / SAT - domové telefóny DT - kamerové systémy CCTV - zabezpečovacie systémy-EZS - čipový prístup-ČP.

Zastúpenie dánskej firmy DEVI. Dodávka, predaj, montáže, inštalácie: -Elektrické podlahové vykurovanie -tepelné čerpadlá vzduch-vzduch -klimatizácia. Projektovanie, dodávka, montáže: -meranie a regulácia MaR, meracie a regulačné systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Dodávka a výstavba: -protihlukové steny v okolí ciest, diaľnic a priemyselných priestor -protihlukové systémy presklené -protihlukové steny betónové (liadur) -protihlukové steny drevené (u niektorých typov je možná recyklácia) -protihlukové steny hliníkové.

Drobné stavebné práce. realizácia: - liate podlahy - podlahové kúrenie. Predaj, dodávka: - stavebného materiálu.

Galéria kúpeľní. Maloobchod, predaj: -Zariadenia pre kúpeľne dlažba -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonštrukcia: -Kúpeľňa -bytová jadra.

Stolárstvo, stavebné práce a píla Zákazková drevovýroba: -Dvere -interiérový aj exteriérový nábytok -kuchyňské linky -altány, pergoly, prístrešky -Drevené obklady -schody, schodisko -ploty, treláže. Porez guľatiny. Predaj reziva.

Geodetické a bansko meračské práce: - zameriavanie polohopisu a výškopisu - vytyčovanie stavieb - zameriavanie inžinierskych sietí a prípojok - vytyčovanie hraníc pozemkov - delenie pozemkov - zameriavanie skutočného vyhotovenia stavieb - geometrické plány po rozostavanej či nové stavby - geometrické plány na vecné bremená.

Vykonávanie výškových a murárskych prác.

práca: -pokrývačské -zateplování plochých striech, strešných plášťov -střešní hydroizolácie -podlahářské: -pokládka - plávajúce podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Projekčná kancelária. Projekčné činnnosti, projektovanie: -projektovanie v investičnej výstavbe -inženýrská činnosť. -Architektonické štúdie. -PROJEKTY interiérov.

Spoločnosť DVERE a PODLAHY s.r.o. so sídlom v Zlíne dlhodobo pôsobí v oblasti predaja a montážou dverí, podlahových materiálov, obvodových a kobercových líšt, kovania a ďalšieho sortimentu. Zabezpečujeme renováciu i pokládku interiérových a terasových podláh i montáž vchodových dverí. Dvere značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA ...

Firma SEA Zlín s.r.o. sa zaoberá výrobou kotlov a rekonštrukciou kotolní - komplexné dodávka, montáž a servis. Ako Zlínská firma s dlhodobými skúsenosťami sa zaoberáme rekonštrukciou kotolní, vrátane dodávky a montáže tlakových zariadení, plynových rozvodov a plynovodov. Sme certifikovaní špecialisti na výrobu ...

Sklenárstvo. Všetky sklenárske práce: - zasklievanie okien - rezanie, vŕtanie skla. Výroba: - skiel na mieru - zrkadiel - sprchové kúty. - interiérové aj exteriérové prvky zo skla - obklady, zábradlia

Výroba, montáže: -chladírenské, mraziarenské dvere (do -50 ° C) - izolované dvere do vykurovaných alebo vychlazovaných priestor: -jednokřídlé, dvojkrídlové, posuvné v rôznych silách izoláciou a druhov tesnení -s povrchom z pozinkovaného plechu sily 0, 5 mm lakovaným farbou s potravinárskym atestom alebo z nerezového plechu sily 0, 5 mm ...

sklenářství: - zasklievanie-zrkadla na mieru - brúsenie a vŕtanie - izolačné dvojskla - sprchové kúty. - prístrešky z lexanu.

Sklenárske práce: -řezání, brúsenie skla -lepenie skiel a zrkadiel -montáž zrkadiel aj skiel v interiéroch -vŕtanie otvorov -výroba skleneného nábytku -pískování -zasklívání.

Spoločnosť Gasedo - Martin Dolanský Zlín prevádzkuje eshop detektor-shop.cz, kde môžete objednať profesionálne detektory plynu. Využite možnosť prenájmu - zapožičiame spoľahlivý osobné detektor plynov pre profesionálne použitie v oblasti, kde hrozí nebezpečenstvo pri práci s výbušnými či jedovatými plynmi alebo nedostatok kyslíka. Tiež ...

Práca sklenárske: -zasklívání, rezanie, brúsenie, vŕtanie skla -lepenie skiel. Výroba zo skla: -akvária -terária -zrcadla -autozrcátka (spätné zrkadlá) -skleněné skrine -výstavní skrine -vitríny -izolačné dvojskla, dvojsklom -DITHERM vákuovaná skla -polystyrénové rohy na akvária. rámovanie: -obraz.

Sklenárstvo. práca: - opravy poškodených sklenených výplní - zasklievanie okien, výkladov, dverí i v domácnostiach - lepenie zrkadiel - terária, akvária - dvojskla - brúsenie a vŕtanie skiel a zrkadiel.

Hodinový manžel. služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotrebičov - maliarske a natieračské práce - drobné inštalatérske práce, murárske práce - vonkajšie práce v okolí domu. Upratovanie. Doprava a sťahovanie. Zapožičanie prívesných vozíkov.