Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma HD GEO, s.r.o. sa špecializuje na vykonávanie zememeračských prác. Medzi naše služby patrí tvorba geometrických plánov, vytyčovanie hraníc pozemkov, Polohopis aj pasportizácia budov. Našu kanceláriu nájdete vo Slavičín na ulici Oslobodenia. Zememeračské činnosť, služby: - geodetické práce pre kataster nehnuteľností geometrické plány, ...

Výroba z profilov DECEUNICK, INOUTIC predaj: -Plastové okná. dvere -zimní záhrady -obklady -parapety -Plastové fasády, omietky interiérov -zámečnictví -autodoprava -Priemyselné stavby -stavebniny.

Internetový obchod, eshop, eshop s kovonástroji. Maloobchod, predaj: -Nástroje pre kovoobrábanie -nářadí - elektrické, vzduchové, ručné -měřidla.

Predaj a dovoz prírodného kameňa - rôzne variácie a tvary. Realizácia kamenárskych prác. Ponúkame: - murovacie kameň - nepravidelné obklady a dlažby - šľapák - okruhliaky - solitery - kamenné stoly, lavičky a doplnky.

Stolárstvo, podlahárstvo. Práca stolárskej a stolárske na zákazku - z materiálov masív, lamino: -okna -Dvere: -venkovní, vnútorné (interiérové) -Posuvné, dvojkrídlové (dvojkrídlové) -garážové, vstupné -kuchyňské linky -Vstavaný (vstavané) skrine -kancelárskych nábytok -obývacia izby -detské izby -skříně -stoly ...

Vykonávame prevádzkové revízie plynovodov v rodinných a bytových domoch, montáže a opravy úniku plynu, výmeny pripojovacích pl. hadíc. Meranie spalín a overenie neprípustného podtlaku v BJ, tlakové skúšky domových a iných rozvodov plynu.

Kompletné stavebné práce v lokalite Zlínský kraj Rekonštrukcia, prestavby a revitalizácie Stavby na kľúč -všetky stavebné práce -sádrokartony -Kúpeľňa na kľúč -domy na kľúč -elektroinstalace -zateplení, zatepľovanie domov -rekonstrukce -Práca bagrom -terénní páke

Maliarske a natieračské služby. Maľovanie bytov, domov aj komerčných objektov a nebytových priestorov. Pôsobnosť v regióne Zlínský a Juhomoravský kraj.

Výber a položenie zámkovej, betónové i zatrávňovacie dlažby Stavba vstupné bránky s oplotením spevnenie plochy

Dodávka, montáž, inštalácia, oprava: - detekcia a hasenie GreCon - požiarna signalizácia - slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie. Pre výrobné a priemyselné podniky.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vývoj, konštrukcia, komplexné výroba: - výrobky a komponenty z ocele, nerezu a hliníka. K hlavným produktom patrí výroba a montáž dizajnového krytovanie strojov.

Spoločnosť Ohrev vody s.r.o. zo Zlína poskytuje kompletné fotovoltaické riešenie pre domácnosti i firmy s cieľom šetrenia energie. Jedná sa o domáce fotovoltaické elektrárne produkujúce si svoju vlastnú energiu priamo v mieste spotreby. Pomáhajú efektívne znižovať energetickú stratu objektu - slnečná ohrev vody, výroba elektrickej energie a jej ...

práca: - zámočnícke - klampiarske. Výroba, dodávka, montáže: - vzduchotechnika - oceľové konštrukcie - oplotenie, zábradlia - automatické brány. montáže: - polykarbonátové dosky LEXAN.

Servis, opravy, predaj, požičovňa: - záhradnej a lesnej techniky. prenájom: - stavebné náradie.

Montáže, inštalácie: - ústredného kúrenia, podlahového kúrenia - plynových kotlov, elektrokotlov - plynových ohrievačov - plynových i elektrických ohrievačov vody. Všetky vodoinštalatérske práce. Rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier.

Savební práce, firma. -výstavba rodinných domov, priemyselných stavieb -zateplování, fasády.

Izolatérstvo. Klampiarske práce. Renovácie striech. Izolácia rovných striech. Nátery, umývanie fasád. Murárstvo. Búranie, demolácia. Podlahárstvo.

Služby, práce, montáž, výroba: -okenné siete proti hmyzu -tieniaca technika: -žalúzie, rolety -screenové predokenné rolety -garážové vráta -plastové okná Veľkoobchod plastu: -podlahové krytiny, fólie.

servisné služby - servis, opravy: stavebné stroje Cat® - poľné servis - dielenský servis. Požičovňa: - stavebné stroje Caterpillar - manipulačná technika.

Služby: - inštalácia, údržba a správa dátových a televíznych sietí - výstavba a rekonštrukcia spoločných televíznych antén (STA) - inštalácia príjmu TV (DVB-T, DVB-S) v rodinných domoch - inštalácia a nastavenie koncových zariadení (DVB-S prijímače, TV prijímače, set top boxy, dekódovacie moduly, dekódovacie karty) - inštalácia domových ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - eshop, internetový predaj profesionálneho náradia a strojov -závitorezy -drážkovače -píly -ohýbačky -rezáky a kolieska -nožnice -odhrotovače -lisovanie -zváračky plastov -tlakové pumpy -spájkovanie a horáky -vyhrdlovače -vŕtanie a frézy -čističky kanalizácie -videoinšpekcia -hasáky, kliešte, ...

Kamenárske práce nadväzujúce na stavebné architektúru, interiérové a exteriérové doplnky z kameňa. Spracovanie prírodného kameňa. Výroba: - kuchynské a kúpeľňové dosky, schody, parapety, pečenie kamene ai. Výrobky z kameňa.

Inštalatérstvo - vodo topo plyn. práca: - vnútorné rozvody vody a kanalizácie - plynoinštalácie - plynovodnú prípojky, domové, priemyselné plynovody - ústredné vykurovanie - montáž rozvodov ústredného kúrenia, podlahové kúrenie - montáž zariadení pre chladenie.