Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Maliarske a natieračské práce. Nátery bytov, rodinných domov, kancelárskych priestorov, priemyselných areálov. Nátery fasád (akrylátové, silikátové, silikónové). Vysokotlakové nástreky a pieskovanie kovových povrchov.

Revízia: - elektrické zariadenia.

Stolárstvo, podlahárstvo. Fotografické služby. Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce. Veľkoobchod a maloobchod. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3, 5 tony, ak sú určené na ...

Kominárstvo: - vložkovanie a čistenie komínov, dymovodov a spotrebičov palív - revízia, vydanie revíznej správy. Kominické práce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kompletný sortiment farby, laky (interiérové, exteriérové, dekoračné omietky, nástrekové, fasádne) - nástrekové hmoty - fasádne farby - anglickej farby - špeciálne protiplesňové nátery - farby na betón a bazény - maliarske potreby - drogéria, kozmetika - čistiace upratovacie prostriedky ...

Projekty elektroinštalácií. Montáže elektroinštalácií v priemyselných aj občianskych stavbách. Výroba rozvádzačov NN a MaR. Výroba monitorovacích panelov pre zdravotníctvo. Hromozvody. Revízia elektro. Montáže a opravy technologických zariadení. Počítačové siete.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Stavebniny

Výroba, predaj: - vnútorné a vonkajšie parapety - podkladové profily pre okenné PVC systémy - terasový systém WPC - prechodové lišty - ochranné fólie.

Výroba, predaj: - vjazdové systémy - tieniaca technika - žalúzie, markízy - japonské steny - garážové vráta - automatické závory - vjazdové brány.

Výroba, predaj: - drevené brikety (ekologické palivo) - drevené pelety - agropelety, triesky - stavebné a stolárske rezivo - drevené strešné šindle. Drevovýroba. Predaj: - tuhé palivá. Cestná kamiónová doprava nákladná.

Montáž, opravy, revízie: - elektrické zariadenie - EZS - MaR - automatizácia.

Stavebniny Stavba, stavebné práce: - omietky na kľúč - zatepľovanie fasád (izolácia) - rekonštrukcia rodinných domov - výstavba rodinných domov na kľúč. Strojné omietky, zatepľovanie fasád, rekonštrukcia novostavby.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Dokončovacie stavebné práce. Pokládka PVC a kobercov.

Tesárstvo, výroba: - drevostavby - pergoly, altány. Ubytovanie v hájenke. Služby: - hypotéky - pôžičky - poistenie.

Projekčná kancelária. Projekčné práce, stavebné projekcie, dokumentácia, poradenstvo: - vodohospodárske stavby - vodovodné a kanalizačné siete - čistiarne komunálnych odpadových vôd - úpravy tokov, malé vodné nádrže Inžinierska činnosť.

Zámočnícke práce na zákazku: - bránky - dvojkrídlové brány - plotové pole - zábradlie z ocele - mreže do okien - samonosné posuvné brány.

Projektová činnosť vo výstavbe - projekty vodohospodárskych stavieb. Úpravy tokov a objekty na tokoch, malé vodné nádrže, rybníky, ochranné hrádze. Manipulačné poriadky pre vodné diela. Povodňové plány obcí i firiem. Hydrotechnické posudky objektov na vodných tokoch. Inžinierska činnosť pre vyššie uvedené stavby.

Stolárstvo. Montáž: - eurookná - kaslíkové okná do historických budov.

Sklenárstvo: - rezanie skla, brúsenie, zasklievanie okien a výloh aj izolačným dvojsklom - všetky sklenárske práce - brúsenie a vŕtanie nábytkových skiel a zrkadiel - rámovanie a paspartovanie obrazov a zrkadiel - lepenie akvárií a vitrín - fazety - veľký výber obrazových líšt a paspart - krátke dodacie lehoty.

Klampiarstvo. Klampiarske práce. Pokrývačské práce: - strechy, strešné krytiny.

Internetový veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Tovar: -maliarske -murárske -záhradnícke -železiarske -plynové a zváračské hadice -práčkové hadice -priemyselné hadice -sacia hadica -príslušenstvo a bazénová chémia -demižóny a príslušenstvo -krmivá, doplnky -krby, kachle, príslušenstvo -sáčky do vysávačov JOLLY -koša, ...

Internetový veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Tovar: -maliarske -murárske -záhradnícke -železiarske -plynové a zváračské hadice -práčkové hadice -priemyselné hadice -sacia hadica -príslušenstvo a bazénová chémia -demižóny a príslušenstvo -krmivá, doplnky -krby, kachle, príslušenstvo -sáčky do vysávačov JOLLY -koša, ...