Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Kompletná elektroinštalácia, údržba a revízia zariadenia do 1000V. Materiál potrebný na inštaláciu rozvodov, rozvádzačov a osvetlenia vr. revízií. Zapojenie domácich spotrebičov: - digestory, vetráky, elektrické vykurovanie, rúry a sporáky. Montáže: - elektromontáže od A po Ž - bleskozvody. - brány, bránky, pohony na brány, vráta, rolety

Výroba, predaj, : - školský nábytok - školské tabule, nástenky - vybavenie školských šatní - kancelársky nábytok - špeciálne učebne, katedry. Montáž, renovácia: - školská tabuľa - parkety pre telocvične. Maloobchod, predaj: športové náradie a načiní. upratovacie práce, tepovanie kobercov.

Stavebná činnosť: - stavby rodinných domov - priemyselné stavby - vodohospodárske stavby - rekonštrukcia budov, domov - suchá výstavba - strechy - zatepľovanie fasád.

Stavebné práce: -fasády, omietky, nátery -revitalizácia domov, jadier -krby -murárske a obkladačské práce, dlažby -plastové okná, dvere.

Znalec v odbore Ekonomika - ceny a odhady nehnuteľností Oceňovanie majetku pre veci nehnuteľné Projektová činnosť vo výstavbe

Stolárstvo, podlahárstvo -Veľkoobchod a maloobchod

Výkon zememeračských činností -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové ...

Architekt. Architektonický, projekčný a konzultačný ateliér. Architektonické služby.

Predaj, e-shop: - stoličky, zdravotné kreslá. Výroba, predaj, maloobchod, veľkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelársky nábytok - nábytok z masívu - stoly - vešiaky - podlahové krytiny. Predaj: - nábytok Hobis, Alfa. Doprava zadarmo.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž: - radiátory - kotly na tuhé palivá - ohrievače vody - krbové kachle, - čerpadlá ústredného kúrenia.

Realizuje stavby na kľúč menšieho až stredného rozsahu. Hlavnou náplňou našich služieb sú rekonštrukcie kúpeľní, panelových bytov, rodinných domov, kancelárskych priestorov, podkrovných vstavieb. Stavebná činnosť, služby: - rekonštrukcia bytov, domov, kúpeľní - podlahárske práce - montáž sadrokartónov a minerálnych podhľadov - podkrovné ...

Maloobchod a veľkoobchod: - prírodný kameň - obkladový kameň - dlažobný kameň - murovací kameň. Žula, rula, pieskovec, bridlica, porfír, čadič. Vhodný pre dlažby a obklady do interiéru aj exteriéru, oporné zítky a iné.

Výroba a spracovanie polystyrénu - dosky, obaly, debnenie z penového polystyrénu - fasádne a stavebné prvky z polystyrénu.

Dodávka vykurovacích systémov pre sklárske taviace agregáty - horáky - napaľovačky.

Stavebná spoločnosť - dopravné stavby - pozemné stavby - priemyselné objekty - inžinierske siete.

Služby - technické poradenstvo pri spracovaní investičných zámerov - projektová činnosť - konzultačná a inžinierska činnosť - bytová výstavba - realitná činnosť.

Geodetická kancelária, geodézia - geodetické práce - digitalizácia mapových podkladov - geometrické plány - mapovanie.

E-shop - solárne a fotovoltaické články - diagnostické prístroje - meracie prístroje.

Výstavba rodinných domov a priemyselných objektov.

Porez a predaj dreva - hranoly, dosky, fošne - stavebné a stolárske rezivo.

Pokrývačstvo, tesárstvo - pokrývačské a tesárske práce - konštrukcia striech a prístreškov, záhradných altánkov, pergol.

Tesárstvo: - konzultácie, - návrhy, - konštrukcia, - projekty, - realizácia. Pokrývačstvo.

Našou hlavnou činnosťou je dodávka a montáž okien a dverí. Môžeme sa pochváliť dodávkou tých najkvalitnejších výrobkov. Namontujeme Vám aj tieniacu techniku - žalúzie, rolety, markízy. Zaistíme tiež všetok odborný servis aj po uplynutí záruky. Dodávka, montáž: -drevené eurookná - izolačné dvojsklá a trojsklá TWW, Eurookná, Hon ...

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: -stavebniny -dlažby -všetky murivo -betónové dlažby - železo. Prevádzkareň Blúzkov: 761, 75603 Blúzkov tel.: 739454298.